≫ 

Dejan Stanković zahtevao nove metode testiranja igrača Zvezde: Doktori zadovoljni rezultatima

Crveno-beli obavili lekarske preglede i u petak će se javiti novom šefu stručnog štaba na prvoj prozivci

  • 1
Branko Jovičić, Marko Gobeljić Foto: Crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde su od ranih jutarnjih časova dva dana stizali po grupama u Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku na medicinske testove.

Uz tradicionalne praznične čestitke, igrači Zvezde su redom obilazili sve lekarske ordinacije i prema rečima nadležnih doktora u dobroj su psiho-fizičkoj kondiciji. Igrači su se suočili i sa novim testiranjima u Centru za motorička istraživanja i analitiku sporta što su bili i zahtevi novog stručnog štaba.

Novi trener Dejan Stanković u petak će u 11 časova obaviti zvaničnu prozivku prvog tima a zatim će odraditi prvi trening.

Fudbaleri Zvezde se u subotu 11. januara sele na Kipar, gde će u Pafosu imati odlične uslove za bazični deo priprema. Sa Kipra se vraćaju 21. januara, a već posle tri dana odlaze na dvonedeljne pripreme u Antaliju. U hotelu “Regnum” odigraće i šest pripremnih mečeva i vratiti se u Beograd 7. februara.

Predstavljanje Dejana Stankovića Stručni štab Crvene zvezde kome će biti priključen i italijan Federiko Panonćini; Foto: Marko Jovanović

Spisak utakmica u Turskoj:

26 . januar – Arka Gdinja (Poljska)

29. januar – Vardar (Severna Makedonija)

1. februar – Ludogorec (Bugarska)

2. februar – Celje (Slovenija)

5. februar – Dunajska Streda (Slovačka)

6. februar – Aktobe (Kazahstan)

Superliga Srbije nastavlja se 14. i 15. februara utakmicama 21. kola, gde Crvena zvezda, koja je lider šampionata sa 55 bodova, 11 više u odnosu na Partizan, gostuje Čukaričkom na Banovom Brdu.

Video: Dejan Stanković o stručnom štabu: Došli smo da se borimo kao lavovi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Idi begaj

    9. januar 2020 | 20:03

    Deki kralj,jesam grobar ali kad je covek covek.Radice verovatno pun gas,a rezultati ce zavisiti od toga koliko vrede igraci i koliko ga ispostuju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA