Juventus ga nije ni video, a zaradio na njemu čistih 16 miliona: Milan ga sada šalje na pozajmicu

Kaldara se vraća takoreći odakle je počeo

  • 0
1140224257

Foto: Guliver/Claudio Villa/Getty Images

Fudbaler Milana Matija Kaldara odlazi iz svog sadašanjeg kluba i vraća se u Atalantu na pozajmicu uz mogućnost otkupa za 15 miliona evra.

Kaldaru je Milan pretprošle godine kupio od Juventusa za 35 miliona, pa će Rosoneri plaiti ceh od 20 miliona ukoliko Kaldara zadovolji ljude u Bergamu.

Očekuje se da Kaldara medicinske preglede prođe u petak posle čega će biti pozajmljen na celih godinu i po dana, a mogućnost otkupa stoji za jun 2021. godine.

Zanimljivo je da je Kaldaru Juventus kupio baš od Atalante 2017. godine za 19 miliona, pa ga ostavio na pozajmici do 2018. kada je igrač prodat Milanu, tako da je Stara dama zaradila 16 miliona, a da praktično nije ni videla svog igrača.

Kaldara je za Milan odigrao svega dva takmičarska meča i to u Ligi Evrope 2018. i Kupu Italije prošle godine kada je u finalu izašao na teren protiv Lacija.

U čitavoj priči bi mogla dobro da prođe i Atalanta koja bi 25-godišnjeg Kaldaru mogla da vrati za četiri miliona evra manje od onoga za koliko ga je prodala Juventusu.

Video: Igrači Totenhema beže pred urlikom Delija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA