≫ 

Transferi: Galaksi dovodi Kataiju opakog partnera, Murinjo hoće pojačanje, Inter odustao od Eriksena

Subota nije bila tiha kada su u pitanju transferi!

  • 0

Najvažnije transfer vesti dana:

*Junajted je navodno odbio ponude Intera i Atletika za Nemanju Matića

*Ćavi odbio ponudu Barselone

*Napoli kupuje bivšeg vezistu Partizana Nikolu Ninkovića

* Dejan Stanković otpisao dvojicu stranaca

*Simon Kjer je na medicinskim pregledima u Milanu

*Musa Ndžaji se privremeno vratio u Partizan

*Sandro Tonali pregovara sa Interom

*Kazujoši Mijura će igrati fudbal i sa 53 godine

*Marko Dedijer napušta Zvezdu i ide u Rad

*Mančester junajted ''krade'' rivalima Isu Diopa

Uživo:

23.15 - KRAJ! U Partizanu je Musa Ndžaji obeležio dan, u Crvenoj zvezdi se precrtavalo na početku priprema, na internacionalnoj sceni, najviše se govorilo o Ćaviju, koji je ipak odbio Barselonu i želi da se vrati u daleko povoljnijem momentu. Totenhem se "bacio" na nova pojačanja, Inter je odustao od Eriksena, Rajan Babel je ozvaničio dolazak kod Dušana Tadića!

22.36 - Ćavi neće još da preuzme Barselonu, ipak će održati obećanje dato katarskom klubu.

22.10 - Direktor Intera Bepe Marota naveo je kako nije bilo kontakta sa Totenhemom oko dolaska Kristijana Eriksena!

- Mnogo je tračeva ovih dana, nije istina da pregovaramo oko Eriksena. Biće januar tih po pitanju transfera, male su šanse da se nešto otvori. Eriksen je zanimljiv, ugovor mu ističe u junu, ali nismo počeli nikakve pregovore sa agentom ili klubom.

21.45 - Rajan Babel se vratio u Ajaks! Ostaće u Amsterdamu kao pozajmljeni igrač Galatasaraja do kraja leta.

 

21.00 - Totenhem samo što je izgubio od Liverpula, a već je na korak do male terapije. Gardijan piše da su Pevci blizu potpisa Žedsona Fernandeša iz Benfike. Vezista je na ceni, jure ga Čelsi, Vest Hem i Mančester junajted, a Sparsi su bliži, i to u okviru 18-mesečne pozajmice.

20.15 - Los Anđeles Galaksi je nedavno doveo Aleksandra Kataija, sada planira da angažuje Ćićarita Ernandeza! Sevilja će razmatrati ponudu od 10 miliona evra za Meksikanca.

 

19:30 - Asmir Begović iz Bornmuta je prvi pik Milana, posle odlaska Pepea Reine u Aston Vilu. Donarumi treba adekvatna zamena, a očekuje se da Begović svakako promeni sredinu, nije viđen u planovima stručnog štaba Bornmuta.

19:20 - Žiru je pratio meč Čelsija iza klupe, pa su mnogi pogledi bili uprti u njega - Inter i Lion su u trci za njegov potpis i dalje!

19:00 - Jang Bojs ima mnogo ponuda za Rožera Asalea, kog dobro znaju navijači Crvene zvezde od letos. Monpelje je najozbiljniji, ali je odbijena ponuda od dva miliona evra, minimum koji želi Jang Bojs je pet miliona.

18:00 - Legenda Barselone Ćavi dobio je odrešene ruke da pregovora sa Kataloncima o porvatku u klub, i to na velika vrata - da bude trener ekipe u kojoj se proslavio! Ćavi trenutno vodi katarski Al Sad, a predsednik tog kluba Muhamed Gulam Al Baluši već je poželeo sreću proslavljenom asu šta god da odluči.

- Da, Ćavi pregovara sa Barselonom (Abidal je u Kataru ispred kluba) i želim mu sreću gde god nastavi karijeru - poručio je gazda Al Sada.

17:09 - ZAVRŠENO: Diego Deme (28) ispunio je davnašnji san svog oca, Italijana, koji je sinu dao ime po legendarnom Maradoni, a danas je dočekao naslednikov transfer u voljeni Napoli. Klub podno Vezuva ozvaničio je najavljivani transfer fudbalera koji je stigao iz Red Bul Lajpciga. Deme je odigrao jedan meč za reprezentaciju Nemačke. Napoli ga je platio 13 miliona evra. igra na poziciji zadnjeg veznog.

17:01 - Bivši napadač Svonsija i Mančester Sitija Vilfred Boni (31) tvrdi da je dobio ponudu ruskog Rubina, koji se nije oglasio tim povodom. Boni se trenutno nalazi u Engleskoj gde trenira sa ekipom Njuporta dok čeka angažman u novom klubu. Prioritet mu je Francuska, ali sada se i Rusija, barem tako tvrdi, pojavila kao opcija.

16:38 - Pari Sen Žermen i dalje ima obavezu prema Monaku za otkup ugovora Kilijana Embapea. "La Parisien" je otkrio da su "Kneževi" prilikom prodaje Embapea 2018. uneli stavku po kojoj je parski klub dužan da im isplati  još 35 milona, i to u slučaju dva scenarija: ukoliko Francuz bude prodat pre isteka prvog ugovora ili ukoliko produži saradnju sa Parižanima. u oba slučaja, Monako je na dobitku, pa bi konačna suma od prodaje vunderinda mogla da naraste i do 220 miliona.    

16:02 - TSC je angažovao i drugo pojačanje u prelaznom roku pošto je ozvaničena saradnja sa Vasilijem Đurićem (21), koji stiže nakon boravka u Sinđeliću. Igra na poziciji ofanzivnog veznog, a svojevremeno je bio deo omladinskog pogona Crvene zvezde.

15.25 - Musa Dembele je i na radaru Mančester junajteda čiji skauti, pišu francuski mediji, će gledati uživo meč Bordo - Lion. Podsetimo, napadač Liona je već dugo na meti Čelsija.

15.16 - Dejl Rekord tvrdi da je Junajted odbio zvanične ponude za Nemanju Matića od Atletika i Intera!

15.12 - Transfer vest iz Afrike: Vezista Kajzer Čifsa Džejms Kotei trebalo bi uskoro da se preseli u Tanzaniju i pojača Jang Afrikans.

15.10 - Empoli je doveo na pozajmicu do kraja sezone Đenara Tutina iz Napolija!

15.06 - Nigerijski napadač Ogenekaro Etebo došao je u Hetafe na pozajmicu iz Stouka, uz opciju kupovine na leto.

15.02 - Javor je iz slovenačkog Rudara iz Velenja doveo 21-godišnjeg štopera Ivana Vasiljevića. Ugovor je potpisan na dve i po godine.

14.54 - Korijere delo Sport javlja da je Napoli naciljao 23-godišnjeg levog beka Olimpijakosa Konstantinosa Cimikasa.

14.45 - Vest iz Premijer lige BiH: Badara Bađi, bivši igrač zagrebačkog Dinama, Inđije i Lučana, potpisao je za Tuzla Siti! Prethodno je nosio dres Zvijezde 09.

14.30 - Spartak iz Trnave doveo je nigerijskog defanzivca Antonija Izučukvua koji je prošlu sezoinu proveo u norveškoj drugoj ligi. Odigrao je tri meča za U23 reprezentaciju i stigao je kao slobodan igrač.

14.30 - Turski ''Haber Son'' piše da su čelnici Aston Vile ponudili Bešiktašu pet miliona evra za Domagoja Vidu, ali crno-beli ne žele da puste Hrvata ispod osam miliona.

14.25 - Majorkin Serhio Buenakasa otišao je na pozajmicu u Malagu do kraja sezone.

14.20 - Engleski mediji pišu da su agenti Bruna Fernandeša stigli u London gde će se naći sa čelnicima Junajteda na pregovorima oko transfera.

14.15 - Sevilja je novi klub koji se uključio u potencijalni transfer Paka Alkasera iz Dortmunda. Milioneri traže od klubova 40 miliona, a Atletiko je takođe još jedna zainteresovana strana.

14.07 - Ludogorec želi desnog beka Botafoga Fernanda Kostancu (21) koji ima i italijanski pasoš.

14.05 - Eibar je na pozajmicu do kraja sezone doveo Sebastijana Kristofora, uz opciju otkupa ugovora na leto.

14.03 - Bivši kapiten Fjorentine Manuel Paskval (37) odlučio je da se penzioniše posle 500 mečeva za Violu i 11 utakmica za reprezentaciju Italije. Poslednji klub mu je bio Empoli.

13.55 - Napadač Salforda Mani Dieseruve otišao je u Oldam na pozajmicu do kraja sezone.

13.51 - Brazilac Rejnijer je prošao medicinske preglede u Realu i očekuje se potpis ugovora na šest i po godina! Podsetimo, stigao je iz Flamenga za 30 miliona i najpre će ići u Kastilju.

13.45 - Napoli kupuje Nikolu Ninkovića od Askolija za dva miliona evra i odmah će ga proslediti na pozajmicu u Bari. Tako javljaju italijanski mediji, tačnije Tutomerkato.

13.40 - Simon Kjer je stigao na lekarske preglede u Milan. Već smo pisali da ga Rosoneri žele na pozajmicu.

13.25 - Dejan Stanković je i zvanično precrtao Kanjasa i Žandera što je i potvrdio odlukom da ih ne vodi na Kipar.

13.14 - Milan je pustio Pepea Rejnu u Premijer ligu, ali iz nje želi da dovede 32-godišnjeg Asmira Begovića. On ugovor sa Bormutom ima do leta sledeće godine, a prethodnu polusezonu je branio za Karabag kao pozajmljen igrač.

12.59 - Dejan Georgijević, bivši napadač Voždovca i Partizana, vraća se iz Irtiša sa pozajmice u matični Ferencvaroš.

12.45 - Transer Žirua u Inter je nikad bliži. Čelsi traži šest miliona evra za Francuza, a pregovori dve strane biće intezivirane tokom vikenda.

Čelsi, Olivije Žiru Žiru i Konte blizu da ponovo sarađjuju Foto: Tanjug/AP

12.32 - Vesti iz MLS Lige: Atlanta Junajted je dovela argentinskog defanzivca Fernanda Mezu, finansijski detalji još nisu poznati.

12.13 - Jermenski defanzivac Kamo Hovanisjan potpisao je dvogodišnji ugovor sa Kairatom! U Almati stiže iz Žetsua.

12.05 - Nekadašni trener Lajpciga Ralf Ragnik demantovao je da pregovara sa Milanom!

- Niko me nije kontaktirao - poručio je trenutno direktor Red Bul franšize.

11.58 - Ofanzivni vezista Kelna Luis Šaub prešao je u Hamburg na pozajmicu do kraja sezone!

11.47 - Musa Ndžaji se vratio u Partizan, ali u Humskoj definitivno neće dugo ostati. Nova pozajmica ili raskid ugovora su jedine dve opcije.

11.38 - Iskusni levi bek Vitalij Denisov (32) napustio je Rubin iz Kazanja.

11.32 - Kruzeiro je postigao dogovor sa Ajaksom oko transfera Luisa Orejuele koji će potpisati ugoovr sa brazilskim klubom do leta 2022. godine. Prethodno je u Ajaks stigao 2017. iz Deportivo Kalija

11.23 - Mladi 17-godišnji napadač David Toševski potpisao je prvi profesionalni ugovor sa Rabotničkim.

11.18 - Italijanski mediji tvrde da je PSŽ odlučio da ponudi četvorogodišnji ugovor Mauru Ikardiju koji je na pozajmici iz Intera!

mauro ikardi Ikardiju prija Pariz Foto: Tanjug/Ap

11.03 - Fudbaler Lokomotive Plovdiv Alen Ožbolt prešao je u Slovan iz Bratislave.

11.00 - Napadač Slavije Milan Škoda prešao je u turski Rize za milion evra!

10.53 - Stanislav Lobotka stigao na medicinske preglede, nakon što je Napoli pristao da Selti plati 20 miliona i bonuse za njegov potpis.

10.40 - Njukasl je poručio kupcima: Dvajt Gejl može da ide za 20 miliona funti!

10.29 - Simon Kjer je blizu prealska u Milan! Rosoneri su već otpočeli pregovore sa njegovim matičnim kluboim Seviljom, mada je prethodnu polusezonu igrao na pozajmici u Atalanti.

10.20 - Čelnici Intera sreli su se u petak sa agentima talentovanog veziste Breše Sandra Tonalija kako bi dogovorili transfer za leto. Podsetimo, isti plan ima i Juventus.

10.13 - Hrvatski fudbaler Mario Šitum napustio je Dinamo i potpisao ugovor sa turskim Kajzerijem kog sa klupe vodi Robert Prosinečki.

09.59 - Legendarni japanski napadač Kazujoši Mijura (53) potpisao je novi ugovor sa Jokohamom na još godinu dana.

- Nadam se da ću uživati u fudbalu i daću sve od sebe da pomognem klubu da ostvari ciljeve, da izbori opstanak u ligi - rekao je ovaj veteran.

Kazujoši Mijura Mijurina fotka iz 2016. goidne Foto: Guliver/Masashi Hara/Getty Images

09.50 - Čelsi je u problemu! N'Golo Kante navodno želi da  napusti klub i ode u Šapniju, a Real je prvi na listi i spreman je da ponudi 100 miliona funti.

09.45 - Nove vesti oko Vidala: Čileanac će u Inter samo ako Ernesto Valverde dobije otkaz u Barseloni.

09.40 - Biser Crvene zvezde Marko Dedijer raskida ugovor sa klubom i prelazi u Rad početkom sledeće sedmice

09.38 - I Mančester junajted se uključio u borbu za defanzivca Vest Hema Isu Diopa za 40 miliona funti.

09.35 - ESPN tvrdi da je Everton Soareš iz Gremija blizu prelaska u Everton za sumu od 25 miliona evra.

09.33 - ZAVRŠENO! Joni Gonzales je napustio Fluminense i pojačao Benfiku sa kojom je potpisao ugovor do 2024. godine.

09.30 - Dobro jutro i dobrodošli na Telegrafov blog posvećen transferima. za početak, podsetite se šta se sve dešavalo prethodnog dana.

Video: Mario Đurovski otkrio zašto nije potpisao za Zvezdu: Kako je izgledao sastanak sa Dikom i Piksijem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA