≫ 

Ndžaji stiže na početak priprema Partizana: Pred njim su dve opcije, rastanak ili nova pozajmica

Vezista se oporavlja od povrede Ahilove tetive, a u Beograd stiže na dogovor sa čelnicima kluba iz Humske

  • 10
Musa Ndžaji, FK Partizan Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Partizan će u nedelju zvanično početi pripreme za novu sezonu, a na okupljanje prvotimaca pred početak zimskih priprema stiže i Musa Ndžaji, vezista crno-belih koji je prethodnih nekoliko meseci proveo na pozajmici u norveškom Odsu. Ipak, fudbaler u ovom trenutku nije u planovima struke, već će sesti za sto sa čelnicima kluba i razmatrati svoj status u budućnosti.

Kako stvari trenutno stoje, gledajući konkurenciju na krilnim pozicijama u Partizanu, jasno je da će za Musu teško biti prostora u peridu koji sledi, pa je izvesno da dođe ili do raskida ugovora ili do nove pozajmice, ukoliko se, naravno, obe strane slože.

Takođe, postoje i određene finansijske obaveze prema fudbaleru još od prošle sezone, koje sada gotovo sigurno neće predstavljati prepreku, jer je situacija na tom planu u Humskoj višestruko povoljnija zbog plasmana ekipe u Ligu Evrope i transfera Strahinje Pavlovića u Monako.

U svakom slučaju, naturalizovani Norvežanin stiže u Beograd na okupljanje tima, ali će njegov i fokus kluba mahom biti usmeren na zajednički dogovor, te sigurno neće biti u avionu za Tursku, gde se crno-beli sele već u ponedeljak.

Musa Ndžaji Foto: partizan.rs

Podsetimo, Musa Ndžaji je u Partizan stigao prošle zime iz Stabeka, kao slobodan fudbaler, jedan od najbolje ocenjenih u Norveškoj te sezone. Međutim, na zimskim pripremama u Turskoj je doživeo povredu butnog mišića, koja ga je mučila nekoliko meseci, te je propustio gotovo celo proleće, odigravši samo dve za crno-bele.

Početkom leta je prvo skinut sa spiska putnika na prvi deo priprema na Zlatiboru, ali se trener Savo Milošević predolmislio i odlučio da mu pruži priliku i vidi ga na delu. Ipak, sam fudbaler se zahvalio i zatražio pozajmicu, smatrajući da mu je potreban kontinuitet igara kako bi se vratio u formu posle duge pauze.

Usledila je pozajmica u pomenuti Ods, gde je Ndžaji dobro počeo, odigrao četiri vezana meča na početku mandata u novom klubu, ali je ponovo doživeo peh – pucanje Ahilove tetive, zbog čega će pauzirati još nekoliko meseci.

Pozajmica u Norveškoj mu ističe 31. januara, pa su igrač i klub iz Humske odlučili da se sastanu i donesu najbolje rešenje za obe strane.

>>> Lacio gazi sve pred sobom, najsmeliji navijači pominju i borbu za Skudeto, ali s obzirom na zaostatak napralvjen za Interom i Juventusom, Rimljani moraju da nastave sjajan niz pobeda, a danas (18.00) im u goste stiže Napoli. Kec je 2,15, a dupla šansa X2 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lacio - Napoli.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PLEDICA

    12. januar 2020 | 08:35

    Nema laži, nema prevare. Pratimo situaciju oko "Nindže" - da neprođe ko mali Živković onomad...

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    11. januar 2020 | 12:02

    Боље да побегне у топлије крајеве. Лавор им замрзнут константно у минусу

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    11. januar 2020 | 12:03

    Јел из Француске стиже? Гледао мајсторе у ЕЛ,А?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA