≫ 

Zvezda stigla na Kipar: Stanković precrtao dvojicu igrača sa okupljanja, vezista naknadno priključen

Brzonogi Stanojev se našao u avionu za Pafos

  • 10
Dejan Stanković Foto: crvenazvezdafk

Fudbaleri Crvene zvezde stigli su na Kipar, gde će boraviti do 21. januara i odraditi prvi deo priprema!

Ekspedicija crveno-belih rano jutros je krenula put Pafosa i posle nešto oko dva sata leta stigli su u 10 časova po lokalnom vremenu. Već popodne biće odrađen prvi trening.

Na prvi deo zimskih priprema Dejan Stanković poveo je 29 fudbalera. Na put nisu pošli Hoze Kanjas i Žander, a u odnosu na prozivku koja je bila u petak na Kipar je stigao brzonogi krilni vezista Jug Stanojev, koji je jesenas imao zapaženu ulogu Grafičaru.

U Pafos su doputovali:

FK Crvena zvezda Jovančić, Ivanić i Babić na Kipru Foto: crvenazvezdafk

Milan Borjan, Zoran Popović, Aleksandar Stanković, Nikola Vasiljević, Milan Gajić, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Srđan Babić, Strahinja Eraković, Milan Rodić, Jug Stanojev, Miloš Vulić, Branko Jovičić, Njegoš Petrović, Dušan Jovančić, Veljko Nikolić, Mirko Ivanić, Željko Gavrić, El Fardu Ben, Aleksa Vukanović, Radživ Van La Para, Mateo Garsija, Veljko Simić, Milan Pavkov, Ričmond Boaći, Antonio Tomane i Nikola Krstović.

Zvezda će na Kipru odigrati i jedan pripremni meč, a već 24. januara preseliće se u Tursku gde će u periodu do 7. februara odigrati šest prijateljskih utakmica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duke

    11. januar 2020 | 13:26

    Ovi se prodaju na kila i niko ih nece!Vise vrede Pavlovic i ono drvo Sadik kako bi oni rekli nego komplet Zvezda sa svim stadionom!I delije samo da znate ako vas prave budalama da imate vrhunske igrace ne mogu strane menadzere i skaute vrhunskih klubova!Cu vrhunskih???

  • ...

    11. januar 2020 | 12:21

    Realno, kakav smo mi dreš od ekipe

  • Misko

    11. januar 2020 | 13:58

    Stankovic doveden kao autoritet kod navijaca da preda titulu da svi budu srecni.....u aprilu 2020god

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA