Liverpul nastavio šampionski marš u Londonu, Murinjo pao na kolena zbog nestvarnog promašaja!

Važna pobeda za Redse

  • 2
Žoze Murinjo Foto: Twitter.com

Fudbaleri Liverpula pobedili su Totenhem na gostovanju sa 1:0.

Pred više od 60.000 navijača, Liverpul je nastavio šampionski pohod u Londonu, iskoristivši desetkovanost i probleme u igračkom kadru Pevaca. Nije bilo Ljorisa, Ndombelea, Sisoka i Kejna, upravo se odsustvo prvog golgetera tima najviše osetilo.

Liverpulu je ovaj put bila dovoljna kombinacija Salaha i Firmina u 37. minutu, kada je Egipćanin vrhunski uposlio Brazilca, iako je bio u nezgodnom položaju i bez dobre preglednosti igre.

Ipak, na vreme je instinktivno reagovao i pronašao Firmina, ispostavilo se da je to bilo dovoljno protiv Žozea Murinja, kome je ovo treći premijerligaški meč u nizu bez pobede.

Sa druge strane, Redsi imaju samo jedna remi u sezoni i nastavili su da "gaze", usput su uvećali i razliku u odnosu na Lester, koji je zabeležio poraz od Sautemptona sa 2:1.

Mora se istaći i jedan neverovatan momenat iz završnice, u 82. minutu. Lo Selso je promašio nemoguće, mogao je da bira kako će da zatrese mrežu. Poslao je loptu pored dalje stative i bacio Murinja na kolena...

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    11. januar 2020 | 20:48

    Koliko su Mane, Salah i Firmino strasni, toliko su i neozbiljni. Lagano su mogli dati po gol il dva dok je Firmino mogao brojati i do 3. Sve su to bile prilike koje se trebaju realizovati. Na kraju su dozvolili da se Totenhem osili i napravi dobre prilike. Zao mi je Totenhama. Ekipa u vrhu vec 5 godina, dovede Murinja i odigra Bunker kod kuce. Maj je blizi za jos tri boda uz novi rekord. Idemo dalje.

  • Uzu

    11. januar 2020 | 21:07

    Mnogo prilika sa obje strane, Totenhem je zaslužio remi, ali nije imao sreće. Zaista je mnogo sudijskih odluka išlo u korist Liverpula, što nije ništa novo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA