≫ 

Transferi: Partizan odbio 10 miliona, Barsa šokirala izborom trenera, Milan trgovao golmanima!

Pogledajte šta se dešavalo na fudbalskoj pijaci 13. januara

  • 25

Najvažnije transfer vesti dana:

*Partizan poslao beka na pozajmicu

*Asmir Begović zvanično u Milanu

*Štoper Slobodan Simović neće u Poljsku i Mađarsku, čeka li se ponuda Partizana?

*Kjer zvanično u Milanu

*Partizan odbio 10 miliona evra za Umara Sadika

*Keving Fogt promovisan u dresu Verdera

*Španski mediji tvrde da će Valverde danas dobiti otkaz u Barseloni

*Bek Liverpula Netanijel Filips je najluđa transfer priča u januaru

*Ričmond Boaći navodno ima ponude iz Emirata

*Zlatan Šehović pred odlaskom iz Partizana

*Seltik doveo talentovanog Klimalu iz Poljske

*Stefan Šćepović zvanični ima novi klub

Uživo:

23.00 - KRAJ! U Crvenoj zvezdi je bilo mirno, opipavao se samo puls oko Boaćija, dok je Partizan odbio ponudu za Sadika. Na evropskoj sceni, Barselona je u centru pažnje jer je kasno dočekana trenerska smena, a za kraj, Everton je kompletirao dolazak 17-godišnjeg Džareda Brentvajta. Potpisao je na dve i po godine, prvo će biti registrovan za U23 tim, ali je jasno da Karamele imaju veliki zalog za budućnost - takođe, bivši klub Karlajsl računa na brojne bonuse od ovog talenta.

22.15 - U Peruđi su zadovoljni što nije došlo do saradnje sa Slobodanom Rajkovićem! Novi trener Serse Kosmi nije bio siguran da Rajković želi zaista da obuče dres ekipe.

- Mogu slobodno da kažem da smo imali sreće što Rajković nije došao. Nije bio srećan ponudom i samo bi štetio ekipi. Peruđa nije turistička agencija. Svako ko želi da nosi dres Peruđe mora da shvati da je to velika čast. Ovaj klub treba da predstavlja priliku za igrače, a ne da bude obrnuto - poručio je Kosmi. U igri je bila Ufa, sada je ostao Partizan.

Slobodan Rajković Foto: Profimedia/AFP

22.00 - Barsa i Valverde još nisu završili - odužiće se pregovori oko detalja rastanka, a Španci javljaju da je to ipak ostavljeno za utorak.

21.37 - Breša je dovela napadača Simona Skraba, Finca rođenog 1995. godine. Skrab će biti član ekipe do juna 2023. godine, prethodno je branio boje Norćepinga. Transfer se procenjuje na oko milion evra.

21.30 - Asmir Begović je zvanično golman Milana!

Biće u Italiji do 30. juna 2020. godine na pozajmici iz Bornmuta - time je pokriven odlazak Pepea Reine u Aston Vilu.

 

21.25 - Partizan je odbio veliku ponudu za Umara Sadika, 10 miliona nije dovoljno za napadača, kako saznaje Telegraf!

21.05 - Aston Vila ponosno je predstavila Pepea Reinu. Osmeh dovoljno govori, iskusni golman se vraća u Englesku gde je dugo branio za Liverpul. Biće zamena za Toma Hitona, koji će dugo pauzirati zbog teže povrede.

 

20.07 - Kike Setjen novi trener Barse? Zvuči kao realnost, jer je čak i Marka ovo objavila. Njegov agent viđen je na Kamp Nou, navijači nisu oduševljeni. Kike je vodio do sada Santander, Poli Ehido, Las Palmas, najjači adut mu je Betis, koji je vodio do prošlog leta. Nema trofeje u riznici, a sve je jasno kada se zna da su klub odbili Ćavi i Kuman. Po svemu sudeći, Kike Setjen će biti samo prelazno rešenje do leta!

19.58 - Luka Cucin će igrati za Inđiju - Partizan ga je poslao na novu pozajmicu.

19.33 - Ima i novih informacija oko prelaska Čičarita u Los Anđeles Galaksi - Sevilja traži osam miliona evra, na potezu su Amerikanci.

19.15 - Evropa luduje za Kanađaninom Džonatanom Davidom! Porto, Lion, Ajaks i Benfika ga žele, pa su u Gentu na slatkim mukama. Traže 22 miliona evra, pa će morati svi da se dodatno isprse ako ga žele kao zalog za budućnost.

Saigrač Milana Borjana iz reprezentacije Kanade proglašen je za fudbalera godine u svojoj zemlji, dao je devet golova za reprezentaciju u 2019.

18.52 - Situacija u Atletiku je postala konfuzna - Kavani je prioritet, ali je daleko od toga da iz PSŽ-a ode u Madrid. Zato se Atletiko okrenuo Aleksandru Lakazetu, u transfer bi mogao da bude uključen i Tomas Lemar. Tako bi trejd uz novac mogao da zadovolji apetite Arsenala u ovoj transakciji. Ipak, Marka navodi da je ovo opcija tek kada bude definitivno jasno da je Kavani odbacio ponudu.

18.30 - Norič je poželeo dobrodošlicu Lukasu Rupu, pojačanju iz Hofenhajma!

Ugovor je potpisan do leta 2022. godine, pa će ovo biti novi izazov posle 10 godina Bundeslige. Transfer je iznosio oko pola miliona funti, ali uz brojne klauzule.

17.59 - Pisali smo već da je Suso viđen u Sevilji, ali se umešala Roma! Rimljani žele da zamene Zaniola, a čak i Suso ima želju da dođe u prestonicu Italije, u narednim danima će biti zanimljivo oko ovog transfera.

17.40 - Barselona će uskoro ozvaničiti rastanak sa Ernestom Valverdeom, sve više španskih medija prenosi ovu informaciju - ostalo je da to klub objavi.

17.00 - Simon Kjer je ozvaničio danas prelazak u Milan, a poznate su i cifre oko ovog posla. Danac će zarađivati 500.000 evra  u narednih šest meseci, a Rosoneri će moći da ga otkupe za 2-3 miliona evra.

16.52 - Iskusni Nemac Benedekt Hevedes nalazi se na korak od prelaska u Keln. Lokomotiva iz Moskve mu je dala dozvolu da se preseli na šestomesečnu pozajmicu u redove bundelsigaša i pomogne u borbi za opstanak.

16.37 - U Midlzbrou su besni pošto golman Daren Rendolf još uvek nije kompletirao 5 miliona evra težak transfer u Vest Hem. Trener Džoni Vudgejt kaže da nije video duže lekarske preglede u karijeri, a ovaj transfer mu poprilično kvari planove na transfer pijaci.

16.25 - Raul de Tomas je prešao u Espanjol što znači da Benfiki treba novi napadač. Izbor je zaboravljeni fudbaler Reala Marijano Dijaz koji ne može da primiriše prvom timu pored Luke Jovića i Karima Benzeme.

16.18 - ZVANIČNO! Vezista Fiorentine Brajan Dabo preselio se na pozajmicu u SPAL do kraja sezone.

16.08 - Dok čitava Španija iščekuje odluku o sudbini Valverdea na klupi Barselone, Mundo Deportivo piše da su Katalonci označili još dve napadačke mete kao zmane za povređenog Luisa Suareza, a to su Gabrijel Barbosa (Inter) i Rafael Leao (Milan).

15.56 - Posle Munasa Dabura koji je otišao u Hofenhajm, sportski direktor Sevilje Monći užurbano radi na prodaji Meksikanca Čičarita Ernandeza (pisali smo danas o ponudi Gakasija). Sve to omogućiće mu da kupi Žan Filipa Matetu, napadača Majnca kojeg dugo prati.

15.50 - Roma je ponudila 3 miliona evra za vezistu Elčea Gonzala Viljara. Problem je međutim što o njegovoj sudibini ne odlučuje samo klub u kojem igra već i Valensija koja polaže čak 80% prava nad fudbalerom što komplikuje posao.

15.45 - Italijanska Gazeta delo Sport javlja da su tek danas počeli pregovori na relaciji Inter - Totenhem oko transfera Kristijana Eriksena. Inicijalna ponuda Neroazura iznosi samo 10 miliona evra, pošto mu u junu ističe ugovor u Londonu. Danac je, navodno već prihvatio ugovor na četiri godine i 7,5 miliona evra po sezoni.

15.35 - ZVANIČNO! Grčki štoper Kostantinos Mavropanos prešao je iz Arsenala na pozajmicu u Nirnberg do kraja sezone.

15.28 - Brazilac Kauli napustio je Paderborn i prešao u Ludogorec samo šest meseci od dolaska u redove bundesligaša. On će biti pojačanje Bugara za Ligu Evrope.

15.20 - Mino Rajola je u akciji danas, a cilj je da nađe novu sredinu Džesiju Lingardu. Čuveni agent ga je ponudio Romi, Milanu, Interu i Napoliju.

15.10 - Braga traži čak 30 miliona evra za Trinkaa. Njega je "naciljala" Atalanta koja je ponudila 11 miliona, što ni izbliza nije zadovoljilo apetite portugalskog kluba.

14.55 - Zanimljiva vest vezana za Ešlija Janga: Kapitena Junajteda sada žele i Lacio i Kristal Palas i nude mu, kao i Inter, ugovor na 18 meseci.

14.49 - Mladi vezista Lestera Džord Tomas otišao je u Den Hag na pozajmicu do kraja sezone.

14.38 - Asmir Begović se nalazi na medicinskim pregledima u Milanu, lične uslove je već dogovorio!

14.31 - Šuška se da bi ofanzivni vezista Milana Suso mogao ove zime da završi u Sevilji.

14.23 - Novi detalji u slučaju Fernandeš: Sporting od Junajteda traži Markosa Roha kao deo transfera sjajnog veziste. Plus 70 miliona funti!

Bruno Fernandes, Sporting Hoće li Bruno Fernandeš napokon pojačati Junajted? Foto:Guliver/Gualter Fatia/Getty Images

14.16 - Mundo Deportivo piše da je Barseloni ponuđen i Masimilijano Alegri u slučaju da Valverde u ponedeljak dobije otkaz.

14.10 - Kristijan Kabasel, defanzivac Votforda, nalazi se na meti Junajteda i Arsenala koji ima ugovor do 2021. godine.

13.57  - Barselona ozbiljno traži zamenu za Luisa Suareza, a sada se pojavilo i ime Gabrijela Barbose Gabigola! Podsetimo, Lautaro Martinez iz Intera je prva meta.

13.55 - Italijanski mediji pišu da je Napoli za 14 miliona kupio defanzivca Verone Amira Rahmanija, ali da će ga ostaviti na pozajmici do leta!

13.47 - Plejmejker Piterboroa Markus Medison dobio je ''zeleno svetlo'' kluba da pregovara sa Čarltonom oko ličnih uslova.

13.42 - Vest Hem je poslao Kardifu ponudu od sedam miliona funti za golmana Nila Eteridža!

13.28 - Stiven Nzonzi je potvrdio francuskim medijima da će u narednih nekoliko dana napustiti Galatasaraj.

13.25 - Portugalski vezista David Simao prešao je iz AEK-a u Kajzeri na šestomesečnu pozajmicu! Od nekadašnjeg veziste Boavište se očekuje da pomogne Robertu Prosinečkom da izbori opstanak.

Havijer Čičarito Ernandez, Fudbalska reprezentacija Meksika Ćićarito se seli u MLS Foto: Guliver/Hector Vivas/Getty Images

13.19 - Ćićarito Ernandez je na korak od LA Galaksija! Američki mediji prenose da su pregovori intezivirani.

13.14 - Turski mediji javljaju da je Aleksandar Prijović na korak od Bešiktaša i da se uskoro očekuje potvrda transfera!

12.53 - Čelsi je navodno slao skaute tokom vikenda da gledaju vezistu Rome Amaduu Dijavaru (22).

12.44 - Slobodan Simović je odbio ponude Visle i Debrecina, da li to znaćči da čeka onu pravu iz Partizana? Podsetimo, nedavno mu je istekao ugovor sa BATE Borisovom.

12.33 - Eurosport piše da Barselona sprema 110 miliona evra za napadača Intera Lautara Martineza!

12.19 - Agent turskog napadača Emrea Mora otputovao je u Englesku kako bi razgovarao sa čelnicima Lidsa oko potencijalne pozajmice iz Selte.

12.15 - Oliver Skip želi da ode iz Totenhema na pozajmicu kako bi igrao, ali ne i da ide iz Engleske! Iako za njega postoje interesovanja iz Holandije, Turske i Nemačke.

12.05 - Vest iz Premijer lige BiH: Slavko Petrović je novi trener Radnika! Zamenio je Slobodana Starčevića koji je postao selektor mlade reprezentacije BiH

11.55 - Defanzivac Partizana Dominik Dinga nije se pojavio u avionu za Tursku, gde su crno-beli otišli na pripreme, iako je bio na spsiku. To praktično znači da je završio epizodu u Humskoj.

11.53 - Olivije Žiru ne može u Inter, dok klub ne proda Matea Politana! Korijere delo Sport tvrdi da je Francuz već dogovorio sve uslove sa Interom s kojim bi trebalo da potpiše ugovor do 2021. godine. Čelsi će na ime transfera dobiti pet miliona evra.

11.50 - ZVANIČNO! Sevilja je potvrdila da je Simon Kjer pozajmljen Milanu do kraja sezone! Uz opciju otkupa od pet miliona.

11.48 - ZVANIČNO! Kevin Fogt je za 750.000 evra prešao iz Hofenhajma u Verder, ali na pozajmicu do leta!

11.43 - Fejenord želi da potpiše Roberta Boženika iz Žiline!

11.38 - Brajan Dabo je privremeno napustio Fjorentinu i otišao u SPAL na pozajmicu do kraja sezone!

11.31 - Junajted će na konto Huana Mate i Džesija Lingarda ''stvoriti'' novac za Džeka Griliša iz Aston Vile za kog je potrebno izdvojiti 70 miliona funti.

11.18 - Španski mediji tvrde da je ponedeljak dan ''D'' za Ernesta Valverdea i da će se danas odlučivati o njegovoj sudbini. U međuvremenu se oglasio i Ćavi.

- Način na koji Barselona sve to radi pomalo je ružan. Ne možete tretirati svog aktuelnog trenera tako. Mislim da trenera treba uvek poštovati - rekao je Inijesta, a prenosi španski mediji.

FK FC Barselona Da li Valverde ''broji sitno'' na klupi Barse? Foto: Tanjug/AP

11.09 - Arsenal šalje defanzivca Konstatinosa Mavropanosa na pozajmicu u Nirnberg do kraja sezone. Lekarski pregledi obaviće se u ponedeljak.

10.56 - Škodran Mustafi je na izlaznim vratima Arsenala, a turski mediji javljaju da je započeo pregovore sa Galatasarajem.

10.41 - Bubakari Sumare, vezista Lila, zadivio je skaute Mančester junajteda koji planira da pošalje ponudu do kraja januara!

10.25 - Trku Arsenala i Čelsija za Tomasa Lemara mogao bi da upropasti Vulverhempton koji je na polupoziciji da kupi vezistu Atletika.

10.20 - Zanimljiv potez Liverpula! Nakon što su Natanijela Filipsa vratili početkom januara sa pozajmice iz Štutgarta, Redsi su odlučili da ga ponovo pošalju u isti klub do kraja sezone! Definitivno najluđa transfer priča ove zime

10.15 - Portugalci donose video da se Bruno Fernandeš pozdravio sa navijačlima Sportinga i da će početkom ove sedmice postati igrač Junajteda.

10.11 - ZAVRŠENO! Dušan Stević je napustio Rad i zvanično je pojačao Napredak iz Kruševca!

10.08 - Nije samo Trabzon zainteresovan za nekadašnjeg štopera Partizana Svetozara Markovića! Olimpijakos ima opciju da ga pošalje i u Kajzeri, Konju ili Malatiju na pozajmicu do kraja sezone.

10.03 - Hoće li Ričmond Boaći napusitti Zvezdu u januaru? Sportski žurnal piše o kompleksnoj situaciji napadača iz Gane, jer mu dve trećine ogromne plate daje kineski Đangsu, ali navodi da Boaći ima određene ponude iz Emirata.

Ričmond Boaći Zvezda traži recept da proda Boaćija Foto: Nikola Tomić

09.56 - ZAVRŠENO! Portal Sport Sport ba prenosi da je Aleksandar Jovanović potpisao ugovor sa Željezničarom do kraja sezone! Podsetimo, Jovanović je svojevremeno igrao za Vojvodinu i Hajduk iz Kule.

09.54 - Vezista Dinama Mislav Oršić na meti je VBA koji daje 10 miliona evra Modrima! Podsetimo, njih sa klupe vodi Slaven Bilić.

09.48 - Italijanski mediji javljaju da je Milan odbio mogućnost da dovede Džoa Harta kao zamenu za Pepea Rejnu koji se vratio u Premijer ligu!

09.45 - Čelsi je naciljao novu metu za defanzivu, u pitanju je Luis Dank iz Brajtona! Problem je jedino što Plavcu ne žele da ga plate 50 miliona funti koliko Brajton traži.

09.42 - ZAVRŠENO! Đorđi Papunašvili napustio je Saragosu i prešao u Rasing!

09.40 - ZAVRŠENO! Voždovac je doveo ofanzivnog vezistu Aleksu Jankovića iz Teleoptika!

09.38 - Levi bek Partizana Zlatan Šehović navodno ima ponudu da u Izarelu nastavi karijeru! Podsetimo, u Humskoj je višak.

09.35 - Seltik je dogovorio kupovinu Patrika Klimale iz Jagjelonije za 3.5 miliona funti! Mladi reprezentativac Poljske dao je sedam golova na 17 mečeva i sa Keltima će potpisati ugovor na četiri i po godine.

09.32 - Portugalac Žedson Fernandez tokom dana stiže u London na medicinske preglede nakon što je Benfika dogovorila njegovu pozajmicu u Totenhem na godinu i po dana.

09.30 - Dobro jutro i dobrodošli u blog uživo, za početak vest da je Stefan Šćepović zvanično našao klub u Japanu. I to u paketu sa Alenom Mašovićem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CojaNormala

    13. januar 2020 | 10:10

    Jel Boaci ide na kilo ili samo ispod nabavne cene?

  • raspad sistema

    13. januar 2020 | 11:45

    raspada se projekat..sta li namjeravaju , ipak najaca karta im je sudijska organizacoija kao i orkestar fss sa njima su carevi al u evropi sprdnja...

  • 😂

    13. januar 2020 | 13:31

    Za Boacija se cekaju deset panela da se stave iznad tenka kako bi ga grijali zimi, kad to stigne onda on ide. Samo treba pronaci klub koji ce da se isprsi sa deset panela.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA