≫ 

Partizanov vunderkind o ponudi Nice: Znam da postoji, ali se ne opterećujem

Fokusiran sam samo na ekipu, voleo bih da ostanem još malo, do kraja sezone, godine, da ostavim trag, ali odluka je na čelnicima, kaže vezista za Telegraf

  • 16
Filip Stevanović Foto: FK Partizan

Francuski milioni lete oko najtalentovanijih fudbalera Partizana, pa je posle prodaje Strahinje Pavlovića Monaku, Nica rešila da kupi Filipa Stevanovića i plati 15.000.000 evra, o čemu ste juče mogli i da čitate na Telegrafu. Crno-beli traže više novca, bar 18.000.000 za vunderkida, ali je jasno kao dan da je situacija više nego ozbiljna i da će u narednih 15-tak dana biti jasno da li klub iz Humske obara novi transfer rekord.

Sam Stevanović je upućen u želju Nice da ga angažuje, ali kaže da je odluka na čelnicima kluba i da nije opterećen odlaskom iz Partizana.

- Da, da, čuo sam da postoji ponuda, ali se najiskrenije ne opterećujem time - kroz dečački osmeh kaže Filip Stevanović, Partizanovo čudo od deteta.

Filip Stevanović Foto: FK Partizan

Opterećuje li vas to što Francuzi “mašu” milionima evra?

- Verujte, ni najmanje. Fokusiran sam samo na Partizan u ovom trenutku i voleo bih da ostanem, ako je to ikako moguće, u ekipi do kraja sezone ili bar još koju godinu, da ostavim trag u klubu, a ne da previše mlad odem u inostranstvo.

Ipak, sigurno godi kada neki klub sa zapada Evrope procenjuje nekog tako mladog tako skupo?

- Ne mogu da opovrgnem, svakako prija kada se veliku klubovi interesuju za vas praktično na početku profesionalne karijere, ali ponavljam – voleo bih da ostanem još izvestan period u Partizanu, a neka o tome odluči Uprava kluba.

U minulih godinu dana ste dosta radili na sebi, “očvrsli” kako stariji igrači vole da kažu?

- Tako je, promene, pre svega na fizičkom planu su mi dosta pomogle, ali i iskustva u seniorskom fudbalu. Mnogo mi pomažu iskusniji saigrači, savetuju me kako da odreagujem, šta da uradim na terenu i mnogo sam zahvalan zbog toga. Nadam se da ljudi vide promenu u mojoj igri.

Dečački snovi Filipa Stevanovića vezani su za dva kluba.

- Od malih nogu volim Real iz Madridai Pari Sen Žermen, to su klubovi u kojim abi u budućnosti voleo da igram. Ali o tom-potom, vreme će pokazati mogu li do tog nivoa, potrudiću se da radim i napredujem, pa se možda kockice jednom i slože – zaključuje Filip Stevanović.

(Od izveštača Telegrafa iz Antalije, Zoran Ivković)

Video: Trener Partizana otvorio karte: Sati nas dele od pojačanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1234668890

    16. januar 2020 | 09:16

    Hahahahaha partizan odbija 15000000 hahahahahahhhaahahahahahahahahhah kakva laz ljudi

  • Rastko

    16. januar 2020 | 09:44

    E to se zove ozbiljna trgovina ljudima.

  • Boža zemunac

    16. januar 2020 | 09:38

    Prodajemo našu talentovanu decu za sitne pare. Zato i jesmo tu gde jesmo u fudbalu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA