≫ 

Barsa "šutnula" tatinog sina kojeg je letos dovela u paketu sa De Jongom

Shvatili su u katalonskom klubu da je momak "zalutao"

  • 0
FK Barselona, FK Real Foto: Tanjug/AP

Barselona je posle samo šest meseci raskinula ugovor sa holandskim fudbalerom Majkom Van Bienenom, koji je široj javnosti postao poznat kada je u Kataloniju letos stigao uz Frenkija De Jonga.

Mnogi, navijači Barse pre svih, pitali su se ko je Van Bienen, morali su da traže i pomoć gugla, pa su saznali da je u pitanju ispodprosečan igrač sa rejtingom koji ni u ludilu ne bi privukao pažnju skauta tako velikog kluba.

Kvaka je bila u tome što je reč o sinu De Jongovog agenta Ali Dursuna, čoveka koji je i uspeo da "progura" nalsednika u veliku Barselonu, a Katalonci čak i odredili ogromnu izlaznu klauzulu za anonimusa - 95 miluona evra!

Bienen je odmah proseleđen u B tim Barse, ali od tada nije odigrao nijedan meč za rezerviste španskog giganta.

U Barsleoni su tek ovih dana shvatili da je momak "zalutao" u klub, što je i moglo da se nasluti s obzirom na to da je do dolaska u Kataloniju tek sporadično nastupao za NAK Bredu, mada je i upisao devet mečeva za mladi tim svoje zemlje.

Čak ni moćan otac i slavni drug (De Jong) nisu mogli da spreče Barsu da pokaže izlazna vrata Holanđaninu.

Inače, njegov otac, pomenuti agent Ali Dursun vodi brigu o nekoliko poznatih omena poput Viktora Lindelofa, Emila Forsberga, Daniela Amartija i Džona Guidetija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA