≫ 

Policija ispituje umešanost Raula Brava, Kovačević neće da priča: Nove informacije o napadu na Darka

Istraga za sada ne može da prikupi dokaze o povezanosti bivšeg igrača Reala i pucnjavi na nekadašnjeg srpskog fudbalera

  • 3
Raul Bravo, Darko Kovačević, policija Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Profimedia/Marko Jovanović

Istraga grčkih vlasti o napadu na Darka Kovačevića (47) koji se desio na Božić kada je na njega pucano ispred stana na Glifadi i dalje traje.

Što se tiče nagađanja da se iza napada na Kovačevića krije veza sa slučajem nameštanja utakmica u koje je upleten i Darkov nekadašnji saigrač iz Olimpjakosa Raul Bravo, a o čemu je i Telegraf pisao ekskluzivno pre nekoliko dana, grčki istražni organi su pokušali to da istraže, ali za sada nemaju dokaze i ne mogu to da potvrde.

Tome doprinosi i činjenica da, kako kažu, Kovačević od starta insistira na tome da se nikome nije zamerio niti mu dao povoda za napad.

Grčki mediji prenose danas i da istražitelji ni posle deset dana nisu pronašli metak kojim je pucano na doskorašnjeg sportskog direktora Fudbalskog saveza Srbije, što ih navodi na mišljenje da je hitac bio namerno upućen daleko od Srbina samo kao "upozorenje".

Razdaljina sa koje je pucano na Darka sugeriše istražiteljima da je postojala velika mogućnost da napadač upuca Kovačevića, ali da se radi o "profesionalcu" koji je namerno promašio. I da se radi o dobro organizovanom planu u kojem je korišćen ukradeni Smart koji je nestao u Solunu još 15. oktobra 2019. godine.

Pride, napadač je zapalio automobil u nedođiji gde nema sigurnosnih kamera čime je uspeo da zavara trag, pišu grčki mediji.

Video: Pare na sve strane: Pogledajte hapšenje bivšeg fudbalera Reala i članova bande koji su nameštali mečeve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    17. januar 2020 | 13:05

    Niko nebi puco u njega da se nije bavio marvelzacijama i kriminalom. A sad cuti i pravi se tuta muta i njega u zatvor ako se pravi lud!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA