Voždovac doveo fudbalera iz Zvezde: On je jedan od najboljih izdanaka škole crveno-belih

Mladi Ajdinović postao Zmaj

  • 0
Edin Ajdinović, omladicni Crvene zvezde

Ajdiniović (donji red, drugi sleva) pred meč sa PSŽ-om Foto: MN Press

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Edin Ajdinović novo je pojačanje Voždovca, kluba za koji je nastupao u jesenjem delu kao pozajmljen igrač crveno-belih!

Samo šest meseci je bilo potrebno da se Ajdinović, inače vezista, totalno uklopi u ambijent koji vlada u Voždovcu, da pruži fenomenalne partije u dresu omladinaca koji su ove sezone najveće iznenađenje omladinske lige Srbije i da natera čelnike Voždovca da načine konkretne poteze ka njegovom dovođenju u svoje redove.

Sportski direktor Voždovca Jovan Damjanović nije krio zadovoljstvo kada je i zvanično Ajdinović postao novi igrač Voždovca i o njemu govorio biranim rečima.

- Jako sam srećan što smo uspeli da u svoje redove dovedemo jednog od najtalentovanijih fudbalera iz generacije 2001. Edin je jedan od najboljih izdanaka omladinske škole Crvene Zvezde i drago mi je što je odlučio da svoju karijeru nastavi u Voždovcu. On je izuzetna ličnost, po svim merilima, momak iz sjajne porodice i savršeno se uklapa u koncept našeg kluba, kako igrački, tako i ljudski. Sjajno igra na pozicijama šestice i osmice, mogu slobodno da kažem da je igrač koji će budućnost Voždovca i srpskog fudbala. Drago mi je što smo uspeli da se dogovorimo sa Crvenom Zvezdom po pitanju ovog transfera i Edin je već na raspolaganju Šefu Kokoviću, a u nedelju putuje i sa prvim timom u Antaliju na pripreme.

Edin Ajdinović

Ajdinović pozira u dresu Voždovca Foto: fkvoždovac

I sam Ajdinović potvrđuje da u Voždovcu pronašao sredinu u kojoj može najbolje da napreduje.

- Prošlog leta sam došao u Voždovac kao pozajmljen igrač i iskreno bio sam prezadovoljan uslovima rada, trenerima i saigračima. Takoreći, kompletnom atmosferom koja vlada u klubu. Nisam mogao ni da zamislim da postoji ovakav klub i jako sam srećan što sam sada i zvanično igrač Voždovca. Jedva čekam putovanje na priprema i spreman sam da čekam svoju šansu i da se nametnem treneru.

Fudbaleri Voždovca u nedelju putuju put Antalije, gde ih tokom dve nedelje priprema očekuju i četiri kontrolna meča i to sa ekipama Legije iz Varšave, Zorje iz Luhanska, Leha iz Poznana i Šahtjora Karagande.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA