Iako malo pričaju srpski jezik, uvek kažu šta misle: Zvezdin napadač pričao o savetima koje dobija

Mladi Krstović bi na proleće trebalo da dobije veću minutažu

  • 0
Nikola Krstović Foto: crvenazvezdafk

Jedan od momaka od kog Crvena zvezda definitivno dosta očekuje na proleće jeste crnogorski napadač Nikola Krstović!

Kao najbolji igrač Prve lige Crne Gore stigao je na Marakanu, ali zbog velike konkurencije na jesen nije mnogo dobijao šansu. Na proleće bi trebalo, jer je Krstović u grupi petorice igrača koje će Zvezda forsirati u nastavku sezone.

- Očekivanja su velika. Želim da postignem prvi gol u crveno-belom dresu. Nije bitno da li će to biti u prvenstvu ili u kupu, samo da se mreža zatrese. Jedva čekam da ga proslavim jer će to biti ispunjenje mog sna. Takođe, u šampionatu želimo da povećamo bodovnu razliku i pokažemo da smo najbolji, a to važi i za kup. Cilj je dupla kruna i ka tome težimo, a to ova ekipa po kvalitetu zaslužuje. Mi smo jedna velika porodica koja tako i funkcioniše i moram reći da je rezultat celog tima na prvom mestu.

Imao je šta da kaže i o novom treneru Dejanu Stankoviću.

- Utisci su fenomenalni. Kada pogledamo gde je on igrao i sa kakvim stručnjacima je radio to dovoljno govori o njegovim kvalitetima. Osvojio je Ligu šampiona i brojne titule, što je ogromna stvar. Stekao je veliko iskustvo i on to želi da nam, iz dana u dan, prenese i verujem da će ovo biti jedan lep ciklus sa njim. Takođe, mislim da ćemo postaviti još veće ciljeve koje ćemo i ostvariti.

Dejan Stanković Stanković u razgovoru sa Garsijom Foto: FK Crvena zvezda

Krstović pored sebe ima trojicu iskusnih napadača od kojih kupi znanje, a dobija savete i od ostalih starijih kolega.

- Oni su odlični fudbaleri, golgeteri i imaju uskustvo iza sebe. Najviše saveta dobijam od Pavkova, sa njim baš volim da pričam, ali tu su i Boaći i Tomane koji mi daju podršku. Oni manje pričaju naš jezik, međutim uvek su tu da kažu šta misle i šta treba da popravim. Pavkov mi pomaže na skoro svakom treningu, cenim to što je uz mene, zna koliko želim da postignem prvi gol i da svaki trening, utakmicu odradim na najvišem nivou. Pored Pavkova, tu su i saveti od Borjana, Jovičića, Gobeljića, Milunovića, kao i pomoćnog trenera Milijaša. Svi su uz mene, veruju mi, a na meni je da to poverenje opravdam i vremenom postajem sve bolji.

Mladi reprezentativac Crne Gore imao je poruku i za navijače.

- Poručio bih im da ne brinu. Uz njihovu podršku mi možemo sve. To smo pokazali u nekim velikim utakmicama, bili su tu i kada nije išlo, nisu klonuli, već se pesma još glasnije čula. Pravi su 12. igrač i mi to cenimo. Mi ćemo dati sve od sebe, bićemo maksimalno posvećeni i ozbiljni. Mi smo svi jedna porodica i samo tako ćemo dostići najveće domete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA