Het-trikom doneo titulu Zvezdi u istorijskom meču, sada je potpisao za Čukarički!

Milan Savić prvo pojačanje Brđana

  • 1
Milan Savić

Foto: crvenazvezdafk

Fudbalski klub Čukarički je u petak objavio da je potpisao ugovor sa Milanom Savićem, što je ujedno i prvo pojačanje Brđana u ovom zimskom prelaznom roku!

Savić je na Banovo brdo stigao iz Mehelena, a svojevremeno je nosio dres Crvene zvezde odakle je i otišao u Belgiju.

- Savića smo doveli iz Belgije, bio je u Zvezdinoj školi, igra na poziciji ofanzivnog veziste, u principu je krilni igrač. Poseduje veliki potencijal, a Čukarički nastavlja tradiciju dovođenja mladih igrača - rekao je sportski direktor Čuke Nenad Mirosavljević koji je otkrio i da je Savić potpisao do 2023. godine.

Savić je srpskoj javnosti poznat po tome što je bio strelac istorijskog het-trika protiv Partizana, kada je Zvezda od 3:0 stigla do 3:4 i osvojila titulu.

Bilo je to u junu 2018. godine.

- Mislim da smo zasluženo preokrenuli rezultat u derbiju. U drugom poluvremenu smo izašli na teren i pokazali smo našu snagu, karakter i da možemo da se vratimo iz teških situacija. Uostalom, takvi smo bili tokom cele sezone i zato se na kraju i radujemo zasluženo osvojenoj tituli - rekao je Savić tada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA