≫ 

Vuletić tumačio pravni aspekt transfera Filipa Stevanovića: Potrebno je učiniti nekoliko koraka...

Svi su izgledi da se mladi fudbaler neće još dugo zadržati u Humskoj

  • 6

Udarna priča aktuelnog prelaznog roka definitivno je ponuda francuske Nice za supertalentovanog Filipa Stevanovića, o čemu je Telegraf prvi pisao.

Klub sa Azurne obale je u ofanzivi na Partizanovog "bisera", i nije jedini jer malo ko može ostati imun na toliki talenat, ali potrebno je da se poklope određene "pravne stvari" kako bi transfer uopšte mogao da se realizuje.

Najpozvaniji na ovu temu jsvakako je potpredsednik kluba iz Humske Vladimir Vuletić koji je pojasnio situaciju vezanu za tinejdžera.

- Filip Stevanović je veoma tražen i zanimljiv igrač svim evropskim klubovima. Ja ne volim da licitiram o ciframa, ne volim da licitiram. Ponude za njega su u ovom momentu takve da nisu još pravno formulisane. Zanimljiv je mnogim evropskim klubovima. On je maloletan igrač i potrebno je učiniti nekoliko koraka kako bi došlo do transfera, ali on ne može biti izvršen do narednog januara, jer će tek tada postati punoletan.

Filip Stevanović Foto: Marko Jovanović

Pravno, i po svim zakonima, Stevanović kao maloletni fudbaler ne može da bude prodat, ali klubovi bez problema sad mogu da se dogovore i završe posao, a da transfer bude ozvaničen 25. septembra - kada Filip bude navršio 18 godina.

Po svemu sudeći, taj scenario će se i desiti, a Partizan bi mogao da zaradi lep novac i od prodaje svog drugog mladog fudbalera, nakon što je Strahinja Pavlović prodat Monaku za deset miliona evra.

Podsećamo, Nica nudi 15 miliona za Stevanovića.

- Ne volim da licitiram milionima, ciframa, govorim samo sa pravnog stanovišta. Možemo biti sigurni da Partizan ne treba da strepi kada je reč o finansijskoj budućnosti Omladinske škole koja je njegov najdragoceniji sponzor. - poručio je Vuletić.

Lacio je u strašnoj seriji od deset pobeda u Seriji A, a danas (15.00) mu u goste stiže Sampdorija koja se ove sezone bori za opstanak u eliti. Kec na Olimpiku je 1,45, a opklada 1&3+ nosi kvotu 1,88. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lacio - Sampdorija

Napoli se „raspada“ ove sezone - trenutno je na 11. mestu i daleko je čak i od borbe za plasman u Ligu Evrope. Ima i dva poraza u nizu, a večeras (20.30) u Napulj stiže Fiorentina koja igra sve bolje. Kec je 1,65, dok je dupla šansa X2 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli - Fiorentina

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BY GY

    18. januar 2020 | 10:08

    Stevanovic je interesantan mnogim klubovima samo Partizanu nije. Pricate kako ste prodajom Pavlovica resili finansiske probleme kluba a sad prodajete Stevanobica da resite i sboje licne probleme. Uprava napolje.

  • Šuki

    18. januar 2020 | 10:04

    Jer ovaj igrao za Real ili barsu Vuletić poznato mi

  • Zis

    18. januar 2020 | 15:45

    Ovde u ovoj zemlji ni jedan igrac ne vredi vise od 1.000000 sve ostalo je muljanje i pranje para.Ni jedan fudbaler sa ovih podneblja ne moze da bude nosioc igre ni u jednom velikom Evropskom klubu to odgovorno tvrdim .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA