≫ 

Kondicioni trener iz Italije postavio novi sistem za fizičku pripremu u Zvezdi

Radi se punom parom u Pafosu, ima i inovacija

  • 10
kondicioni trener zvezde

Foto: crvenazvezdafk.com/

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su još jedan trening u svojoj bazi na Pafosu, uvežbavale su se esencijalne stvari poput kretnji i dodavanja, a pod nadzorom novog kondicionog trenera Federika Panonćinija radile su se i neke vežbe koje predstavljaju novinu za igrače.

Poslednja vežba je bila najzanimljivija, ali i najteža, a komandovao je Stankovićev adut iz Italije.

- Retku priliku imamo na treninzima da vidimo i tehniku koja je uključena u rad sa fudbalerima. Preko razglasa naši prvotimci dobijali su znakove kada da krenu sa istrčavanjima, a intezitet i brzina su se postepeno pojačavali. Noge su teške, ali su Zvezdine snage pokazale karakter i psihičku stabilnost, pa su dali svoj maksimum - kaže se na sajtu kluba.

Bio je ovo inače osmi dan Zvezdinih priprema na Kipru, u jutarnjim časovima odrađena su uobičajena merenja, da bi usledila i neophodna aktivacija kroz vežbe zagrevanja i razgibavanja.

dejan stanković

Trener Zvezde Dejan Stanković motri rad svojih igrača Foto: crvenazvezdafk.com

Trener Dejan Stanković je, kako se navodi, konstantno hvalio i podsticao svoje pulene da rade još jače i brže, golmani su radili odvojeno sa trenerom Gašićem na tehničkim stvarima koji su neophodni za ovaj period priprema.

U nastavku dana, fudbaleri Zvezde imaju predah, pošto ih kroz nekoliko sati očekuje drugi trening.

Inače, prvi meč u Pafosu, i jedini, Zvezda će odigrati u ponedeljak, poslednjeg dana boravka na Kipru, a rival je grčki Aris.

Real vodi „mrtvu trku“ s Barselonom u Primeri i svaki meč mu je veoma važan, uključujući i današnji (16.00) protiv Sevilje koja retko gubi i na samo pet bodova zaostatka je od vodećeg tandema. Kec je 1,65, iks 3,80, a dvojka čak 5,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Sevilja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AHAB

    18. januar 2020 | 14:36

    ONDA,BAR SPREMI ONOG ŽANDERA(ako ne ode),I STAVI GA NA KRILO,BEZ OBAVEZA U ODBRANI....ISTRČAĆE BOLJE NEGO,DA JE BEK....KAD MOGU NEKI POLUIGRAČI(nečiji),DA IGRAJU,MOŽE I ON....

  • Zulu

    18. januar 2020 | 13:39

    Terzo grobare odlazi iz Zvezde!

  • Partizan

    18. januar 2020 | 14:03

    Priprema:Kako puci od partizana u derbiju sa sto manjom razlikom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA