≫ 

Italijani tvrde: Napoli hoće Stevanovića, Ramadani čovek za vezu

Tamošnji mediji su uvereni da bi moćni agent mogao da skrene vezistu ka Vezuvu

  • 7
filip stevanović Foto: MN Press

Nekolicina italijanskih medija, pod vinjetom "ekskluzivno2, prenosi da je pored Nice, o čemu je Telegraf već pisao, za Partizanovog vunderkinda zainteresovan i – Napoli. Tamošnji sportski portali tvrde da velikan želi talentovanog fudbalera, uz napomenu da mu je nedavno zamalo izmakao Strahinja Pavlović, koji je završio u Monaku.

Italijani “kvaku” vide u činjenici da Stevanovića zastupa jedan od najmoćnijih svetskih agenata – Fali Ramadani, koji je jako blizak Napoliju, jer njihove boje već brane njegovi klijenti Nemanja Maksimović, Kalidu Kulibali i Dijego Deme.

Takođe napominju da mladi fudbaler na stolu već ima konkretnu ponudu Nice (15.000.000 evra) i da su Francuzi u ovom trenutku u boljem pregovaračkom položaju, ali s obzirom na činjenicu da je Stevanović još uvek maloletan i da 18 godina puni tek 25. septembra, smatraju da Napolitanci imaju vremena da preokrenu situaciju u svoju korist.

(Z.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uter

    18. januar 2020 | 14:49

    Sad kad madjija udari kontru pa proda mladog Gobelju kinezima za 25 milki. Da se zna ko je ko. I za par meseci ga vrati za 24 milki...

  • VALJAK

    18. januar 2020 | 17:27

    STEVANOVIC VEC POTPISAO. KOLIKO GODINA TOLIKO MILIONA. SRECNO !

  • Neša kaurin

    18. januar 2020 | 16:42

    Bravo srbi ramadani neka uzme kajmak i neka finansira progon naše braće sa kosova

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA