≫ 

Vlahović majstorskom "kiflom" za Fiorentinu dokrajčio Napoli!

Sjajna reakcija srpskog igrača

  • 7
Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Fiorentine pobedili su Napoli sa 2:0 u meču 20. kola italijanske Serije A, a jedan od golova postigao je i srpski igrač Dušan Vlahović.

Oko njega će se narednih meseci tek dizati prašina jer je Vlahović gol postigao za samo osam minuta u igri, pošto je u 66. minutu zamenio Patrika Kutronea.

Posle žestokog starta i nekoliko prilika na obe strane, te konsultacije VAR u vezi sa penalom za Fiorentinu, Viola je povela u 26. minutu preko Federika Kijeze na asistenciju Marka Benasija.

Benasi je dugu loptu sa levog krila primio na desnoj strani i iz kontakta je odatle prosledio u sredinu do Kijeze koji je bez kolebanja po zemlji naciljao ćošak.

Kaljehon je pre kraja poluvremena šutirao pored gola, a Insinje je posle driblinga u 52. minutu pogodio stativu. Nije dužan ostao ni Kijeza koji je četiri minuta kasnije udarcem u desnu stranu dobro preznojio golmana Napolija.

Fiorentina je u 74. duplirala prednost kada je Kijeza poslao dugu loptu na desno krilo. Pol Lirola ju je tamo iz prve produžio za Vlahovića, Dušan je povukao ka sredini, majstorski opalio "kiflu" levicom i pogodio malu mrežu.

Viola je u nastavku sačuvala svoj gol, pa je bez primljenog pogotka došla do tri boda. Sakupila je ukupno 24 za sada, što je dovoljno tek za 13. mesto Serije A. Napoli ima isti broj bodova na 12. mestu, ali ima nešto bolju gol-razliku.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Video: Degenek o atmosferi u Zvezdi i budućnosti u UEFA takmičenjima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    18. januar 2020 | 23:17

    Navijam za Zvezdu ali ovaj mali je brutalno napredovao,nabacio masu a mnogo okretniji i eksplozivniji je,levica mu najače oružje...Da poradi u kontakt igri tj. igrom okrenut ledjima i gradjenjem i biće svetska klasa...

  • Raska

    18. januar 2020 | 23:10

    Bravo Duco

  • Nk

    18. januar 2020 | 23:26

    Opa, deluje da je igra za velike utakmice!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA