≫ 

Meridianbet kvote za derbi: Engleska je u crvenom, šta nas čeka na Liverpul - Mančester junajted?

"Utakmica svih utakmica" u Premijer ligi!

  • 2
Rahim Streling i Džo Gomez Foto: AP Tanjug

U najvećem derbiju engleskog fudbala lider Liverpul će dočekati tim koji je jedini uspeo da im uzme bod u dosadašnja 22 kola.

Liverpul ima neverovatan skor 20-1-0, uz utakmicu manje! Favorit je protiv čete Ole Gunara Solskjera, to kažu i kvote Meridianbet kladionice. Pobeda "crvenih" plaća se kvotom 1.50, dok je trijumf "đavola" neverovatnih 7.10!

Mančester junajted igra zaista ičudno, te pobede Mančester siti u gostima, pa izgube od Votforda, remiziraju s Evertonom kod kuće i tako dalje... Možda daju gol već na startu?

Da će Junajted prvi zatresti mrežu na "Enfildu", kvota je neverovatnih 4.30!

Svaki derbi je težak za prognozu, ali ovde su stvari, čini nam se jasne, barem što se pobednika tiče. Znamo da najveće engleske utakmice umeju da budu efikasne.

S tim u skladu, Meridianbet ima sjajnu ponudu - oba tima daju po dva i više gola: kvota 6.85! Samo za one hrabre ili one koje veruju u kišu golova u gradu Bitlsa!

Jirgen Klop, Pep Gvardiola Foto: AP/Tanjug

Mo Salah će biti u centru pažnje, a gol + asistencija Egipćanina na vašem tiketu nosi kvotu osam.

Engleski fudbal više nije kao što je bio, duge lopte, skok igra, barem ne u tolikoj meri kao nekad kad je bio prepoznatljiv upravo po takvoj igri. Međutim...

Meridian vam daje ponudu koju ne možete da odbijete - tri i više gola glavom po kvoti 55! Što da ne! Tu su Virdžil van Dajk, Hari Megvajer... Ili neko treći? Videćemo!

Tu je još mnogo igara u Meridianbet specijalu posvećenom najvećem engleskom derbiju, utakmici timova koji su zajedno osvojili 38 titula, u kojoj dominira ponosna crvena boja...

Liverpul grabi ka "debitantskoj" tituli u Premijer ligi, poslednju su osvojili 1989. godine, kad se još zvala Prva divizija. Junajted želi u Ligu šampiona, po svaku cenu.

Motiva ima kod izabranika Jirgena Klopa, ali sumnjamo da će se Solskjerovi momci tek tako lako predati... Neka pršti na "Enfildu" od 17.30!

Video: Pavlović o Partizanu, derbiju, kako se nosio s ponudama velikih klubova

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA