≫ 

Kazemiro objasnio zašto je pokazivao na Luku Jovića slaveći gol!

Sjajan gest!

  • 3
Spain Soccer La Liga Manu Fernandez

Luka Jović majstorskom asistencijom je obeležio pobedu Reala nad Seviljom od 2:1, a Kazemiro mu je ukazao veliko poštovanje.

Kazemiro je bio strelac i zna dobro sa kakvim se pritiskom suočava Jović, koji je ovaj put šansu iskoristio za atraktivno dodavanje za vođstvo. Petom je servirao šansu Kazemiru i on je nije propustio, pa je potom pokazivao na njega.

- Slavio sam na ovaj način jer mi je uputio vrhunski pas, čestitao sam mu, bio je ovo potez za špice. Ovo je plod timskog rada, protiv velikog rivala, uvek je teško protiv Sevilje. Trener je dobro znao šta želimo, moram da čestitam celom timu, ovo je ekipna pobeda.

Real je posle ove pobede 1. sa 43 boda, tri više od Barselone koja ima utakmicu manje. U narednom kolu, 26. januara će Jović novu šansu za dokazivanje imati protiv Valjadolida na gostovanju.

Video: Marko Grujić: Nerviram se kad Zidan ne daje šansu Luki Joviću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • povecati golove

    19. januar 2020 | 13:59

    mislim da bi trebali povecati gol za 4 metra pa da i jovic jednom u godini pogodi..doveden je kao najbolji srrijelec a gola nema ni na vidiku...

  • lune

    20. januar 2020 | 09:01

    vi partizanovci mozete da sanjate o takvom kalibru igraca ipak on sad igra u realu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA