≫ 

Stanković podelio igrače Zvezde u nekoliko ekipa za mini mečeve, ko se našao u pobedničkom timu?

Dobra atmosfera na Pafosu

  • 1
FK Crvena zvezda

Foto FK Crvena zvezda

Devetog dana zimskih priprema na Pafosu, u jutarnjim časovima, fudbaleri Crvene zvezde su održali novi trening, na kom su se posvetili taktici.

- Bliži se kraj Zvezdinog pripremnog perioda na Kipru. Svakim danom su naši prvotimci sve spremniji, brži. Puni želje za dokazivanjem izašli su oko 10 časova na teren gradskog stadiona u Pafosu. Trening je počeo laganim zagrevanjem i razgibavanjem mišića na centru terena. Zatim su kondicioni treneri na čelu sa Federikom Panonćinijem naše fudbalere podvrgli vežbama snage i koordinacije. Uz pomoć elastičnih traka, fitnes i fudbalskih lopti Zvezdine snage su pokazale predan rad sve u cilju što bolje pripreme - navodi se na sajtu kluba.

- Posle toga se prešlo na prenošenje taktičkih zamisli stručnog štaba na teren. Defanzivna i ofanzivna linija radile su istovremeno na poboljšanju kretnje, kao i na brzini i tačnosti dodavanja. Još jednom se video ozbiljan pristup naših fudbalera, a trener Dejan Stanković je imao osmeh na licu i aplauzima hvalio svoje momke - dodaje se.

Prvotimci su odradili mini utakmice u kojima se igralo na gol više. Ekipa sa najboljom gol razlikom je pobedila, a u kojoj su igrali golman Stanković, pomoćni trener Nenad Milijaš, Degenek, Eraković, Gajić, Jovančić, Vukanović, Ben i Pavkov.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA