Vlahović ušao umesto Kutronea, pa ga zasenio: Ne takmičim se protiv njega, dobar je dečko

Majstorski gol za potvrdu pobede

  • 1
Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/AP

Srpski fudbaler Dušan Vlahović postigao je prelep gol protiv Napolija u subotu i za njega zahvalio saigračima.

Pre svih zahvalnost duguje Federiku Kijezi i Polu Liroli. Prvi je poslao dugu loptu kojom je promenio stranu, a drugi je iz prve prosledio pas do Vlahovića po desnom krilu.

Srpski fudbaler je potom povukao loptu ulevo, ušao prema sredini, naciljao i pogodio u 74. minutu, a Fiorentina je pobedila Napoli sa 2:0.

- Moramo da nastavimo ovako, možemo dosta da doguramo. Trener je tražio od nas da budemo agresivni, kompaktni - kazao je Vlahović posle gola.

On je četvrti pogodak na šesnaestoj utakmici za Fiorentinu ove sezone u Seriji A, postigao posle samo osam minuta na terenu. Ušao je kao zamena za Patrika Kutronea.

- Od prvog dana smo kliknuli. Ne takmičimo se jedan protiv drugog, već hoćemo da pomognemo ekipi. Patrik je veoma dobar dečko i napadač, a ako obojica možemo da pomognemo: to je savršeno - jasan je Vlahović.

Fiorentina doduše ne blista ove sezone pa je i pobedom nad Napolijem stigla tek do 24. boda i još uvek je u donjem delu tabele, na 12. mestu.

Video: Od odlaska na treninge biciklom do fudbalera od 13 miliona evra: Fudbalski počeci Pavlovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA