≫ 

Brine me kad novom igraču daju da bude kapiten: Kinu se ne dopada Solskjerov izbor

Legenda Mančester junajteda Roj Kin ne misli da je Hari Megvajer još uvek zaslužio kapitensku traku u slavnom klubu

  • 4
Hari Megvajer, Mančester Junajted Foto: Guliver/Getty Images/Michael Regan

Po Kinovom mišljenju, ovo podiže sumnje kod ostalih igrača u timu. Potez Ole Gunar Solskjera, kakav je svojevremeno učinio i Aleks Ferguson kada je kapitensku traku dao Nemanji Vidiću, nije u istoj ravni, jer je Vidić bio već nekoliko godina u dresu Crvenih đavola pre nego je preuzeo traku.

- Brine me kad se novom igraču da kapitenska traka jer se ne govori mnogo o drugim momcima, mada je on u pravim godinama i deluje kao razuman momak. Sve je u timu. Traka ne treba da vas ometa nego da vam pruži uživanje. Ne treba vam traka da biste bili vođa na terenu, ali deluje kao da je on ponosan zbog toga - objasnio je Kin, koji je nekada i sam bio kapiten Junajteda.

Kin kaže da se zbog trake uvek trudio da pruži maksimum na treninzima i na utakmicama uz pomisao da bi i ostali trebalo da ga slede.

Neki od bivših kapitena poput Gerija Nevila su čestitali Megvajeru, a menadžer Junajteda Ole Gunar Solskjer je rekao da je više puta kod Harija uvideo liderske sposobnosti.

Podsetimo, Mančester je ostao bez kapitena jer je prethodni kapiten Ešli Jang otišao u Inter.

Video: Strahinja Pavlović otkrio kako je dobio nadimak Kalaba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA