Bolje bi mu išlo plivanje: Karijus velikim kiksom koštao Bešiktaš boda

Neoprostiva greška broj ko zna koji

  • 3

Bivši igrač Liverpula, a sada Bešiktaša Loris Karijus teško će ikada posle karijere moći da se reši epiteta "kiksare" koji je stekao pre dve godine u finalu Lige šampiona protiv Real Madrida.

Tada je sa dve kardinalne greške pomogao Kraljevskom klubu da osvoji trofej Lige šampiona, ali je zato od tada nastavio samo da "podebljava" tu reputaciju.

Poslednja velika greška potkrala mu se u meču Bešiktaša i Sivasa. Sivas je u sedmom minutu utakmice dobio slobodan udarac, Karijus je loše procenio let lopte posle udarca Erdogana Jesiljirta i kiksnuo je.

Krenuo je udesno, video da lopta ide levo, probao je da odbrani i stigao samo da je potkači vrhovima prstiju. Nedovoljno da odbrani, više nego dovoljno za vođstvo Sivasa 1:0.

Srpski reprezentativac Adem Ljajić je potom izjednačio na 1:1 u 33. minutu, ali je Karijusov propust koštao Bešiktaš makar boda, jer je Mustafa Jatabare u 45. minutu postavio konačnih 2:1 za Sivas.

Video: Za Degeneka luksuzni zatvor: U Arabiji živiš iza zida i čuva te američka vojska

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA