≫ 

Kante oduševio navijače: Može da kupi bilo koju "zver", a vozi isti auto od 11.700 evra već 4 godine

Od fudbalera top klubova se uvek očekuje glamur i hiper automobili, ali ovaj momak je razbio taj šablon

  • 6

I dok Pjer Emerik Obamejang iz Arsenala voli da se pohvali svojim Lamborginijem, vezista Čelsija Ngolo Kante našao se u centru pažnje britanskih fotografa koji su ga uslikali dok vozi svoj "Mini", koji je kupio pre nego što je došao u Čelsi.

On je odavno poznat u Londonu kao jedan od skromnijih igrača, a Englezi ga posebno cene jer je odbio da mu se deo plate isplaćuje na ofšor računu zbog insistiranja da plaća poreze kao i svi ostali "obični ljudi" u toj zemlji.

Kanteova primanja od 340.000 evra dozvoljavaju mu da praktično na nedeljnom nivou kupuje po superauto, ali mu to valjda ni ne treba.

Za svoj "Mini" je platio dvadesetak hiljada funti kada je bio nov (oko 24.000 evra), po dolasku iz Lestera u Čelsi (2016).

Autu se u međuvremenu prepolovila i drastično promenila vrednost pa sada košta oko 11.700 evra, ali se nije promenio i vlasnik. Zbog toga se čak sa Kanteom našalio i bivši saigrač iz Lestera Džejmi Vardi koji nije mogao da veruje da Francuz i dalje vozi isti model.

Video: Od odlaska na treninge biciklom do fudbalera od 13 miliona evra: Fudbalski počeci Pavlovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1

    19. januar 2020 | 21:07

    Svaka cast

  • Ujka Zitko PFK

    19. januar 2020 | 20:46

    Svaka cast.Kante cist dokaz da sta god da smo na ovom prolaznom svetu(sportista,veterinar,moler...) da ce mo jednog dana otici na mesto gde nema: roleksa,bugatija,armani,versaci...👍

  • Sljiva ranka

    19. januar 2020 | 20:40

    Kante vozi kante

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA