≫ 

Babić oduševljen Stankovićem: Pre svega veliki zvezdaš, biće uspešan trener

Svakog dana savetuje igrače ponaosob, kaže Babić

  • 7
Srđan Babić Foto: Marko Jovanović

Fudbaler Crvene zvezde Srđan Babić zadovoljan je kako do sada protiču pripreme kluba sa novim stručnim štabom i Dejanom Stankovićem na čelu struke.

Babić je u Zvezdi dve i po godine unazad i njegov boravak u klubu se poklapao sa svim uspesima ostvarenim za vreme Vladana Milojevića kao trenera.

Sada su on i njegov klub jesen završili sa 11 bodova prednosti u odnosu na Partizan, ali Babić kaže da Stanković stalno ponavlja: da se kreće od nule.

- Imamo određenu prednost, ali kako je i sam trener rekao: krećemo od nule. Mislim da je to ispravan način, da nema mnogo opuštanja, da uđemo u svaki meč maksimalno fokusirani i motivisani. Samo takvim razmišljanjem ćemo naći pobednički put. Imamo i kup, u kom je naravno imperativ titula - rekao je Babić za klupski sajt.

Njemu se dopada i rad sa Stankovićem koga pre svega opisuje kao velikog navijača Zvezde.

- Utisci su impresivni. Pre svega, radi se o jednom velikom zvezdašu, koji mnogo voli naš klub i daje maksimum na terenu da na pomogne i da nas uputi u svoje taktičke zamisli. Prezadovoljan sam njegovim odnosom prema igračima, svaki dan nas savetuje. Često tokom treninga čujemo i vidimo njegove aplauze, a to je plod i našeg, ali i njegovog odličnog rada. Bio je veoma uspešan fudbaler, a verujem da neće biti drugačije ni sada kada je trener. Sa njim možemo mnogo, a ispred sebe postavljamo najviše ciljeve - kazao je Babić.

Da podsetimo, Zvezda je trenutno na pripremama na Pafosu, a tokom prvog dela priprema na Kipru će odigrati kontrolni meč zatvorenog tipa sa Arisom iz Limasola. Crveno-beli se u Beograd vraćaju 21. januara, posle čega idu na drugi deo priprema u Tursku.

Video: Srđan Babić detaljno skautirao Napoli pred meč Lige šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    19. januar 2020 | 21:22

    Klasa stoper!!!

  • šon koneri

    19. januar 2020 | 22:27

    Nepravedno zapostavljen štoper! Treba dečku pružiti šansu da igra konstantno,klasa od igrača!

  • Baster

    19. januar 2020 | 21:31

    Ako Stanković razmišlja da ti i Milunović budete stub odbrane,izgubićemo i ovu "osvojenu" titulu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA