Nebo se "otvorilo" na Kipru: Zvezdin trening obeležio jak pljusak

Crveno-belima je ostalo još u ponedeljak da odrade trening, a zatim i odigraju meč pred povratak u Beograd

  • 0
FK Crvena zvezda Foto: crvenazvezdafk

Fudbaleri Crvene zvezde podradili su svoj poslednji popodnevni trening na Kipru koji je obeležila i jaka kiša!

Crveno-belima je ostalo da na Pafosu ''odrade'' posao još u ponedeljka ujutru, a zatim od 16 časova po srpskom vremenu odigraju prvu utakmicu u 2020. godini protiv Arisa iz Limasola.

Zvezda se nakon toga vraća u Beograd, odakle će krajem nedelje krenuti put Antalije na drugi deo priprema za nastavak sezone.

Elem, da se vratimo na trening srpskog šampiona...

Igrači su najpre odradili zagrevanja na način na koji će se pripremati pred utakmicu, baš prema preporukama i zamislima kondicionog trenera Federika Panonćnija. Laganim istrčavanjima i razgibavanjem fudbaleri su se pripremili za nastavak treninga.

Zatim se prešlo na parcijalno uvežbavanje tehnike i brzine dodavanja, kao i pomeranje linija. Podeljeni po grupama prvotimci su upijali savete stručnog štaba koji ih je pažljivo i posvećeno uputio u sve detalje plana taktike.

Potom su, podeljeni u dve grupe na skraćenom terenu igrali između sebe, a na a pola igre počeo je jak pljusak. Kako je kiša pojačavala svoj intezitet, tako su i igrači bili sve brži. Na kraju treninga Dejan Stanković je održao kratak sastanak na samom terenu i pohvalio svoje momke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA