Partizan već drugi put demantuje prodaju Asana!

Podsetimo, za Japanca se interesuju Rusi

  • 2
Fk Partizan, Mancester Junajted Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinović

Rusi tvrde i pišu, iz Partizana demantuju - ponuda moskovske Lokomotive za Takumu Asana nije stigla na adresu u Humskoj, a čak i da se to dogodi do kraja zimskog prelaznog roka, japanski reprezentativac je neko na koga stručni štab najozbiljnije računa u budućnosti i nema dozvolu da napusti crno-bele.

Već drugi put u poslednjih mesec dana ruski mediji započinju istu priču, tvrdeći da je Lokomotiva spremna da otkupi Asana od Partizana posle samo šest meseci pošto je stigao u Beograd, ali isto tako i čelnici kluba drugi put demantuju da je ruski klub bilo šta poslao ili kontaktirao čelnike kluba.

Nedavno je, na okupljanju ekipe pred početak zimskih priprema generalni direktor Miloš Vazura opovrgao tvrdnje medija, koje je i sada ponovio za Telegraf:

Početak priprema FK Partizan Vazura i Vučelić na treningu Partizana Foto: Marko Jovanović

- Ne, ne, ne postoji ponuda Lokomotive za Asana, ništa se nije promenilo u odnosu na pre desetak dana kada je priča započeta u medijima - kaže Miloš Vazura.

Podsetimo, Asano je proteklog leta stigao u Partizan iz Arsenala za sumu od milion evra, a u Humskoj su uvereni da će Japanac tek prikazati šta zna u dresu crno-belih i doneti u perspektivi klubu i na rezultatskom i na finansijskom planu.

(Od izveštača Telegrafa iz Antalije, Zoran Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA