≫ 

Odradili smo na Kipru neverovatan posao: Stanković rezimirao prvi deo priprema

- Neću da pričam o pojedincima, neću ni o ovoj utakmici koja je u principu bila nagrada jer nije bila u planu a došla je kao plus za fenomenalan rad - istakao je Stanković

  • 3
Dejan Stankovič Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde uspešno su prebrodili prvu i jedinu proveru na prvom delu priprema na kiparskom Pafosu pobedivši Aris iz Limasola sa 2:0 golovima mladi Željko Gavrić i Mateo Garsija.

Posle meča, novi trener crveno-belih dao je svoje viđenje susreta.

- Neću da pričam o pojedincima, neću ni o ovoj utakmici koja je u principu bila nagrada jer nije bila u planu a došla je kao plus za fenomenalan rad. Odigrali su momci dva puta 45 minuta lepo, korektno, ima tu da se radi na detaljima, bilo je dobrih stvari. Hteo bih da se izvinim Jugu Stanojevu što nije igrao, ali hteo sam da pružim šansu strarijima. Biće prilike za njega - rekao je Stanković i onima koji slave čestitao Svetog Jovana.

Stanković je napravio rezime desetodnevnih priprema na kiparskom Pafosu.

- Odradili smo stvarno neverovatan posao ovde na Kipru, jedne odlične pripreme i drago mi je što smo svi bili na broju. A, zna se šta to znači za jednog trenera, “onu reč” ne smem ni da pomenem. Želeo bih da pohvalim sve momke, da im se zahvalim na radu, na poštenju, zalaganju, stvarno su zlatni. Preponosan sam na njih, za samo 10 dana ušli su mi neverovatno pod kožu i želim im svu sreću ovog sveta- zaključio je on.

Da podsetimo, fudbaleri Crvene zvezde u utorak se vraćaju za Beograd, a tri dana kasnije putuju u Antaliju na drugu fazu priprema.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    20. januar 2020 | 21:49

    Sve je u redu, samo ne znam zašto ove utakmice nebi na kladionici?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA