≫ 

Transferi: Kapiten Orlića prešao u Holandiju, potpisali Sanogo, Bentaleb, Čičarito, Kokorin...

Hvala što ste pratili Telegrafov blog uživo, družite se sa nama i u sredu

  • 8

Najvažnije vesti za 21. januar:

 

* Luka Adžić je prešao u Emen

* Čičarito Ernandez je prešao u Los Anđeles Galaksi

* Seku Sanogo je i zvanično fudbaler Crvene zvezde

* Zoran Tošić progovorio o ugovoru sa Partizanom

* Nabil Bentaleb je poptisao za Njukasl

* Anćeloti želi da dovede Alana iz Napolija u Everton

* Zvezda se odriče Van La Pare, jer je razočarao Dejana Stankovića

* Sada i Barselona želi Bruna Fernandeša

* Aleksandr Kokorin pojačao Soči do kraja sezone

* Dris Mertens želi novi ugovor sa Napolijem

* Poketino prihvatio da bude menadžer Junajteda pod jednim uslovom

* Radživ Van La Para bi navodno mogao u januaru da se preseli u Aziju

Tok dana:

 

22.55 - Legendarni kapiten River Plate Leonardo Poncio (37) poručio je da razmatra novi ugovor sa argentinskim velikanom. Svaka čast, ni poraz u nedavnom finalu Kopa Libertadores nije ga pokolebao i oterao u penziju.

 

22.38 - Oglasio se i Bruno Gimaraeš koji je velika želja Liona i Arsenala.

- Sve što sam pitao mog agenta bilo je koliko je transfer dobar za mene i za moj klub. Znam da postoje kontakti, ali teško mi je da izaberem. Sve su to dobri klubovi - ocenio je fudbaler Atletiko Paranensea.

22.24 - DOGOVORENO! Iskusni vezista Parme Mateo Skocarela (31) produžiće ugovor sa Krstašima do 2022. godine.

22.13 - I samo ste svesni da je zbog velikog broja utakmica nešto opala i transfer aktivnost tokom večeri, ali nađe se poneka vestica. Evo jedne za ljubitelje Kalča i fanove Intera, transfer Viktora Mozesa na Meacu zapravo će biti pozajmica na šest meseci uz obavezan otkup za 12 miliona evra na kraju sezone. Podsetimo, Nigerijac je danas prošao lekarske preglede, čekamo fotografiju u crno-plavom dresu.

21.55 - ZVANIČNO! Luka Adžić je prešao u Emen. Kapiten mlade reprezentacije Srbije provešće narednih šest meseci na pozajmici u holandskom prvoligašu iz redova Anderlehta.

 

21.25 - Nekadašnji levi bek Milana Raol Belanova (19) nalazi se na korak od prelaska u Atalantu. On stiže na pozajmicu od 18 meseci iz Bordoa, a klub iz Bergama će moći da ga otkupi za 4,5 miliona evra u svakom trenutku.

21.13 - Lion je ponovo zainteresovan za levog beka Atalante Robina Gosensa i namerava uskoro da pošalje novu ponudu. Nemac igra odlično ove sezone, zabeležio je četiri gola i sedam asistencija pa nije čudo što ga traže.

20.55 - ZVANIČNO! Brazilski defanzivac Kajo Enrike prešao je iz madridskog Atletika u Gremio.

 

20.43 - Krilni napadač Milana Suso imao je danas sastanak sa Paolom Maldinijem. Španac je želeo da vidi kako napreduje njegova prodaja nakon što je juče predao zahtev za transfer Rosonerima. Roma i Sevilja se spominju kao najzainteresovaniji.

20.30 - Izgleda da je Barselona rešila da aktivira otkupnu klauzulu za Lautara Martineza od 120 miliona evra i dovede već ove zime zamenu Luisu Suarezu. Ovu informaciju, istina, prenose mediji u Argentini pa je treba uzeti s rezervom, pogotovo što iz Katalonije danima stižu informacije da nije planirana nikakva ozbiljna kupovina ove zime.

20.15 - Totenhem će do kraja januara pokušati da dovede defanzivca Šefild Junajteda Džeka O'Konela kao zamenu za iskusnog Jana Vertongena. Ipak, neće im biti lako jer Oštrice traže čak 50 miliona evra za 25-godišnjeg fudbalera.

 

19.58 - Herta se vratila po Lukasa Tusara. Iako je Lion glatko odbio prvu ponudu od 20 miliona evra za centralnog vezistu, jer traži celih 30, berlinski tim ne odustaje i namerava da ponudi određene bonuse kako bi odborovoljio Francuze. Realno je da se nađu na pola.

19.50 - Novinar Mundo Deportiva Feran Martinez objavio je da su iz Barse zamolili Danija Olma da se strpi do leta kada će pokušati opet da ga dovedu. Podsetimo, Španac se u poslednje vreme spominje i kao potencijalno pojačanje Milana.

19.38 - DOGOVORENO! Engleski štoper Ejzah Suliman (21) napustiće Aston Vilu i preseliti se u redove portugalske Vitorije iz Gimaraeša.

19.25 - Ni danas nismo dobili kraj sage o Interu i Kristijanu Eriksenu. Predstavnici dva kluba su opet sastančili i pregovarali, ali konačnog dogovora nema. Problem je obeštećenje, jer Inter ne daje više od 15 miliona, dok Pevci insistiraju na svih 20 miliona evra.

 

19.08 - ODBIJENO! Francuski Dižon je odbacio inicijalnu ponudu Vulverhemptona od 500.000 evra plus 1,5 miliona bonusa za talentovanog vezistu Enca Loadisa (19). Ipak, priča nije završena. Dižon je spreman za pregovore pa je dostavio svoje uslove Vukovima.

18.59 - Milan je ponudio Vest Hemu preko agenata vezistu iz Obale Slonovače Franka Kesija. Rosoneri su spremni da ga puste i na šestomesečnu pozajmicu samo da ga više ne gledaju...

18.53 - ZVANIČNO! Nekadašnji fudbaler Milana Kevin Konstant okončao je profesionalnu karijeru u 32. godini. Poslednji klub u kojem je igrao je bio Traktor iz Azerbejdžana.

18.47 - DOGOVORENO! Jedan od najboljih strelaca Brondbija Kamil Vlček (32) prelazi u turski Gectepe. Danski klub će za njegovu prodaju dobiti 7 miliona tamošnjih kruna, odnosno nešto manje od milion evra.

 

18.35 - DOGOVORENO! Leće je uspeo da dovede Rikarda Saponaru na pozajmicu do kraja sezone. Fiorentina i Đenova su konačno raskinuli ugovor o pozajmici pa se iskusni vezista preselio na stadion Vija del Mare.

18.27 - Tulio Tinti, agent Matea Darmijana, primećen je danas u prostorijima Intera. Ipak, teško da je pregovarao oko dolaska klijenta na Meacu, posebno jer je Viktor Mozes na pragu Neroazura.

18.20 - Inter i Parma nastavljaju pregovore oko Sebastijana Espozita. Krstaši pokušavaju da ubede 17-godišneg napadača da prihvati seildbu na pozajmicu na Enio Tardini.

18.12 - Milan je kontaktirao Notingem Forest sa željom da angažuje mladog vezistu Metija Keša (22). Iako igra u veznom redu, dobro se snalazi i na poziciji desnog beka, a Rosonerima treba zamena za povređenog Kalabriju.

 

18.00 - Mančester Siti se pridružio velikanima Juventusu, Interu i PSŽ-u koji pažljivo prate supertalentovanog vezistu Breše Sandra Tonalija, javljas italijanski Skaj.

17.52 - Bristol Siti je kontaktirao Barnli oko transfera Nakija Velsa. Napadač Klaretsa se trenutno nalazi na pozajmici u Kvins Park Rendžersima, ali u ugovoru postoji opcija da bude opozvan ukoliko treća strana poželi da ga otkupi.

17.42 - Pregovori Čelsija i Edinsona Kavanija oko letnjeg transferaprete da propadnu jer Urugvajac zahteva čak 400.000 evra nedeljno i ugovor na 18 meseci. Mnogo je...

17.27 - ZVANIČNO! Ekvadorski napadač Leonardo Kampanja (19) prešao je u Vulverhempton. Stigao je kao slobodan igrač iz ekvadorske Barselone i poptisao ugovor na tri i po sezone.

 

17.18 - Argentinac Aleksis Makalister, vezista Brajtona koji je proteklih šest meseci proveo na pozajmici u Boki Juniors, dobio je radnu dozvolu i mogao bi do kraja januara da se preseli u Premijer ligu. On bi mogao da postane adut Galebova koji se muče u prvenstvu Engleske.

17.08 - ZVANIČNO! Čičarito Ernandez je novi fudbaler Los Anđeles Galaksija. Stigao je iz Sevilje, za 8,5 miliona evra.

 

17.00 - Bajern je takođe poručio i francuskim timovim (Marselj, Sent Etjen, Monako) da zaborave na Mikaela Kjuzansa koji neće otići nigde na pozajmicu ove zime.

16.53 - GOTOVO! Krilni napadač Ajaksa Nikolas Kun (20) preseliće se u Bajern na pozajmicu do kraja sezone. Radi se o omladinskom reprezentativcu Nemačke koji će nasutpati za drugi tim Bavaraca, pa ako se nametne od leta će među seniore.

 

16.40 - Liverpul je izgleda omekšao malo stav kada se radi o Džerdanu Šaćiriju. Bristanski Skaj javlja da su Crveni spremni da saslušaju ponude Rome i Sevilje ukoliko se u njima nalazi cifra od 28 miliona evra.

16.32 - Čičarito Ernandez je potvrdio medijima u Los Anđelesu da sigurno prelazi u redove Galaksija.

16.25 - Predstavnici Intera održali su danas još jedan sastanak sa agentima Tahita Čonga kojeg pokušavaju da dovedu za džabe sledećeg leta. Mladi holandski vezista je ponikao u Mančester Junajtedu, ali ne dobija često priliku da igra iako je vrlo talentovan.

16.10 - Uprkos informacijama o interesovanju Barselone za Pjera Emerika Obamejana, izvori iz Arsenala katalonskih medija poručuju da od toga nema ništa. Gabonac ostaje na Emiratima, dok će oko Rodriga tek biti pregovora jer Valensija hoče 50 miliona evra.

 

16.03 - Nema prelaznog roka, a da se Kilijan Embape ne dovodi u vezu s Liverpulom. Napadač Pari Sen Žermena pohvalno se izrazio o Crvenima i formi u koju su dospeli.

Ono što Liverpul radi trenutno je prosto neverovatno. Kao mašina su. Ušli su u ritam i iz utakmice u utakmicu igraju i igraju... Nisu izgubili utakmicu, kada ih gledaš sa strane misliš da je lako, a nije lako - rekao je Francuz u intervjuu za BBC.

15.57 - Posle povrede Holanđanina Žetra Vilemsa koji je završio sezonu, Njukasl traži novog levog beka, a izbor je Deni Rouz iz Totenhema koji ne može da primiriše prvom timu kod Žozea Murinja (startovao samo jednu utakmicu).

15.53 - Švajcarski vezista srpskog porekla Darko Jevtić napustiće Leh iz Poznana i preseliti se u Rubin iz Kazana.

 

15.48 - Bornmut koji muku muči da opstane u Premijer ligi pokušaće da dovede napadača Liona Bertranda Trorea na pozajmicu do kraja sezone.

15.40 - Đanluka Di Marcio javlja da je agent napadača Valensije Rodriga, Portugalac Žorž Mendeš stigao u Barselonu kako bi pregovarao oko prelaska pulena na Nou Kamp. U opticaju je razmena sa Slepim miševima, ali se ne zna kog fudbalera bi Katalonaci dali u zamenu.

 

15.32 - ZVANIČNO! Seku Sanogo je novi fudbaler Crvene zvezde! Vezista iz Obale Slonovače stigao je na jednogodišnju pozajmicu iz saudijskog Al Itihada.

Seku Sanogo, Mitar Mrkela, Svetozar Mijailović

Foto: FK Crvena zvezda

15.30 - Još jedna vest iz Španije, čuveni TV program El Čringito koji često ume da ubode vest kada je reč o Realu, objavio je da je predsednik Totenhema Danijel Levi juče pregovarao sa Florentinom Perezom oko povratka Gereta Bejla u London. Međutim, od toga nema ništa jer je velšanin rešio da ostane u Madridu do isteka ugovora (2022) i posle pređe negde za džabe.

15.24 - Španski mediji As i Onda Sero objavili su da je sve dogovoreno i da se desni bek Reala Alvaro Odriozola seli u Bajern iz Minhena. Španac stiže na pozajmicu do kraja sezone, bez opcije o otkupu, a cilj je da se u Bundesligi nametne Luisu Enrikeu za Evropsko prvenstvo.

15.11 - Zoran Tošić koji je na pripremama u Antaliji govorio za Telegraf, osvrnuo se i na situaciju oko ugovora sa Partizanom. 

15.00 - ZVANIČNO! Nabil Bentaleb je novi fudbaler Njukasla. Alžirac je stigao je na pozajmicu iz Šalkea (milion evra) uz mogućnost otkupa za 10 miliona sledećeg leta. On se tako vratio u Englesku u kojoj je svojevremeno nastupao za Totenhem.

 

14.46 - Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida ima pet ponuda iz Premijer lige. U pitanju su Vest Hem, Norič, Aston Vila, Njukasl i Šefild, tvrdi njegov menadžer koji napominje da Hrvat ne želi da ide iz Bešiktaša.

14.35 - Alarm u Portu! Defanzivac Aleks Teljes je poručio čelnicima kluba da ne želi da produži ugovor, a Čelsi i PSŽ su već krenuli u realizaciju posla.

14.28 - Viktor Mozes je završio lekarske preglede i trebalo bi uskoro da potpiše za Inter iz Milana, za koji će do kraja leta igrati kao pozajmljen igrač Čelsija.

 

14.07 - Kilijap Embape najavio potencijalni transfer na leto.

- Moram da ostanem fokusiran na PSŽ, a na krjau sezone ćemo videti šta će biti.

13.54 - Turski mediji pišu da Totenhem nije odustao od napadača Fenerbahčea Vedata Murićija i da se sprema nova ponuda za reprezentativca tzv. Kosova.

13.32 - Italijanski mediji javljaju da je vezista Đenove Kevin Agudelo pregovara sa Veronom oko potencijalnog transfera.

13.09 - Vezista Napolija Alan povezuje se sa Evertonom koji sa klupe vodi Karlo Anćeloti, doskorašnji trener tima iz Napulja. Alan je na izlaznim vratima kluba, jer je navodno on bio protagonista puča igrača koji se nedavno desio.

12.51 - Francuski krilni napadač Adama Diakabi (23) došao je iz Hadersfilda u Notingem Forest na pozajmicu do kraja sezone.

12.46 - Australijski defanzivac Bejli Rajt novi je igrač Sanderlenda! Stigao je iz Bristola na pozajmicu do kraja sezone.

 

12.37 - Mladi napadač Juventusa Dani Mota provešće prolećni deo sezone na pozajmici u Monci, lideru Serije C.

12.25 - Vesti iz BiH: Vezista Dejan Maksimović napustio je Radnik i kao slobodan igrač prešao je u Tuzla Siti.

12.18 - Mundo Deportivo navodi da Barselona vidi Obamejanga kao zamenu za povređenog Suareza. Ukoliko se ne dogovore sa Arsenalom, navodno će se okrenuti Ljorenetu ili Žiruu koji još nije završio posao sa Interom.

12.00 - Poslednji info za Van La Paru! Telegraf saznaje da Zvezda ne računa na njega, jer je razočarao Dejana Stankovića na pripremama na Kipru.

11.57 - Poznati italijanski novinar Đanluka di Marcio tvrdi da je Barselona odbila prvu ponudu Juventusa za Ivana Rakitića.

11.50 - Vezista Kristal Palasa Vilfred Zaha poručio je klubu da je spreman da ostane do leta s obzirom na to da niko za njega nije ponudio 80 miliona ove zime.

11.45 - Musa Dembele je napadač kog Mančester junajted vidi kao zamenu za povređenog Rašforda. Spremni su da ponude 50 miliona funti, ali je problem što Lion nije voljan da ga proda u januaru.

11.29 - Frans Fudbal javlja da je Arsenal postigao dogovor sa Lajvinom Kurzavom, ali će defanzivca PSŽ-a tek na leto preći na Emirejts kada postane slobodan igrač.

11.15 - Luda kuća oko Bruna Ferrandeša! Igrač koji je bio viđen u Junajtedu nedavno je postao interesantan i Sitiju, da bi se u igru ''preko noći'' uključila i Barselona.

11.06 - ZVANIČNO! Dejverson Silva je pojačao Hetafe gde će igrati do leta kao pozajmljen igrač Palmeirasa! Igra na poziciji napadača i zvanična promocija pred novinarima će biti u sredu.

 

10.45 - Gruzijski vezista Džano Ananidze (27) napustio je Spartak iz Moskve s kojim je sporazumno raskinuo ugovor.

10.37 - ZVANIČNO! Aleksandr Kokorin je novi igrač Sočija i igraće za ovaj klub iz PL do kraja sezone! Podsetimo, Kokorin je do septembra bio u zatvoru, a prethodno je nosio dres Zenita sa uspehom.

 

10.24 - Pojavila se priča da čelnici Bormuta žele da angažuju krilo Dortmunda Jakoba Bruna Larsena (21), mada je menadžer tog tima Edi Hou istakao da neće biti dolazaka u januaru.

10.05 - Lester je navodno zainteresovan da u svoje redove dovede iskusnog nemačkog napadača Maksa Krusea (31) iz Fenerbahčea!

09.56 - Brajton je navodno ponudio tri miliona evra Klužu za Bilela Omranija!

Omrani je ove sezone na 30 mečeva dao 12 golova, uključujući pet u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

FK Crvena zvezda - FC Napoli Italija

Mertens u dresu Napolija Foto: Tanjug/AP

09.49 - Skaj Sport tvrdi da Dris Mertens želi da potpiše novi ugovor sa Napolijem, jer mu postojeći ističe na leto.

To znači da je Belgijanac praktično odjavio ostale klubove koji su stali u red za njegov potpis. Podsetimo, Arsenal je bio najkonkretniji.

09.43 - Italijanski novinar Alfredo Peula, pod vinjetom ekskluzivno, javlja da je Mauriso Poketino spreman da preuzme Mančester junajted na leto. Ali pod uslovom da se jedini pita za transfere.

09.40 - ZVANIČNO! Nekadašnji golman Vojvodine Marko Kordić pojačao je Napredak! Kordić u Kruševac stiže iz crnogorskog drugoligaša Bokelja.

09.35 - Sportski žurnal tvrdi da je Radživ Van La Para pred odlaskom iz Crvene zvezde! Preskočio je nekoliko treninga, a pomenuti medij ističe da bi karijeru mogao da nastavi u Aziji.

09.30 - Dobro jutro i dobrodošli na Telegrafov blog uživo. Za početak vest koja se pojavila u ponedeljak veče, a to je da Italijani tvrde da Umar Sadik ostane u Partizanu za platu od dva miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa CZ

    21. januar 2020 | 10:32

    Srecan ti put povedi i ostale panjeve sa sobom, mozes i kod Miloja u novi klub.

  • Lemi

    21. januar 2020 | 10:30

    La para došao za milion...nije odigrao ništa...ali prodaće ga terza za 4 miliona minimum

  • Siki

    21. januar 2020 | 11:26

    Povedi i Tomanea

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA