≫ 

Van la Para nije iskoristio poslednju šansu: Razočarao je Dejana Stankovića na pripremama

Holanđanin se nije pokazao na pripremama u Pafosu

  • 18

Radživ van la Para je na izlaznim vratima Crvene zvezde! Holanđanin kojeg su crveno-beli skupo platili prošlog prelaznog roka, nije opravdao očekivanja tokom jeseni, ali je i pored toga je dobio šansu kod novog trenera Dejana Stankovića, koji je po dolasku u redove crveno-belih dao svima priliku da krenu od nule.

Upravo je prvi deo priprema na Pafosu poslužio Stankoviću da dobije bliži uvid u kvalitete igračkog kadra, a ono što je Van la Para prikazao tokom boravka na Kipru, nije ga oduševilo, saznaje Telegraf.

Zbog toga Van la Para nije ni bio u konkurenciji za jedinu utakmicu koju su crveno-beli odigrali na Kipru, u pobedi protiv Arisa iz Limasola, tako da najverovatnije sledi njegov odlazak iz Zvezde.

Umesto njega je na debiju Dejana Stankovića na mestu levog krila zaigrao Željko Gavrić, biser crveno-belih koji se "kalio" u Grafičaru. Poverenje treneru vratio je golom i dobrom igrom, a pošto je projektovan za startera i igrača koji će biti isforsiran u prvom timu tokom proleća, jasno je da za Van la Paru nema mesta u Zvezdi.

Van la Para ima ozbiljna primanja u Zvezdi - 600.000 godišnje, pa je Zvezdi u interesu da se što pre oslobodi njegove plate, jer svakako nije u planovima Dejana Stankovića.

Za bivšeg igrača Hadersfilda postoji interesovanje iz Azije, i uskoro bi mogao da pakuje kofere.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    21. januar 2020 | 14:13

    E da su za te pare doveli Aleksica i bog da ih vidi.Barem nije stranac.

  • Sima

    21. januar 2020 | 12:12

    Tomanea dajemo kao privezak. Samo ga vodi

  • Srle

    21. januar 2020 | 11:52

    Ma nije moguće . Pa dečko ubija sa igrom. A i Tomane

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA