≫ 

Zvezdan Terzić se konačno oglasio! Direktor Zvezde za Telegraf: Planiram još dugo da radim ovde!

Generalni direktor crveno-belih naglašava da su pisanja medija neistina i pokušaj destabilizacije kluba

  • 59
Zvezdan Terzić

Foto: Marko Jovanović

Poslednjih dana u javnosti je mnogo medijskih spekulacija vezanih za budućnost generalnog direktora Crvene zvezde, Zvezdana Terzića. Pojedini mediji pod navodima "ekskluzivno" poslednjih dana pišu da Terzić ima ponude iz Engleske, neki da umesto njega na čelo Zvezde dolazi bivši predsednik kluba sa Marakane...

Za to vreme, Terzić se nije oglašavao povodom svoje budućnosti u Zvezdi, ali je odlučio da za Telegraf odgovori na sve medijske spekulacije i odlučno je demanovao sva pisanja vezana za njega u poslednje vreme.

Napomenuo je da planira da radi u Zvezdi još dugo i da nema nikakve drugačije planove i da je sve osim toga neistina i pokušaj destabilizacije kluba.

- Želim veliku i uspešnu Crvenu zvezdu i sve medijske spekulacije oko moje budućnosti u Zvezdi odbacujem kao netačne i neosnovane. Planiram da radim u Crvenoj zvezdi još dugo i nemam nikakve drugačije planove. Sve drugo osim ovoga je neistina i shvatamo kao pokušaj destabilizacije našeg kluba - rekao je Zvezdan Terzić za Telegraf.

Video: Terzić otvoreno priznao kako je 2014. došao u Zvezdu i ko ga je doveo

Video: Terzić: Ova četiri igrača po svaku cenu moraju da ostanu u Zvezdi, to mi je Stanković tražio!

(D. Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luidji

    21. januar 2020 | 14:56

    Terze da nema ne bi ni nas u Evropi bilo, opustite se ljudi. Sa njim cemo samo uspehe da imamo jer znamo svi kakve veze covek ima. Podrska za MAGIKA

  • Pfc

    21. januar 2020 | 14:22

    Terza grobaru jos pola godine i zadatak si izvrsio!!!Kljucic katanac i otvaranje poljoprivrednog dobra kao sto si uradio sa ofk Beogradom!

  • Czv forever

    21. januar 2020 | 14:58

    Uaaa plačite grobari nova titula na pomolu biće crveno bela🔴⚪🔴⚪a vi pojedini zvezdasi sta kukate doneo nam je ligu evrope i ligu sampiona kući posle 27 godina🔥🔥🔥 Samo ne PODRŽAVAM NIKAKO ALI NIKAKO STO Si bio sa grobarima skoro!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA