≫ 

Gotovo! Seku Sanogo je Zvezdin, ovo su detalji pozajmice!

Bivši igrač Jang Bojsa zvanično na Marakani

  • 23
Seku Sanogo, Mitar Mrkela, Svetozar Mijailović

Foto: FK Crvena zvezda

Seku Sanogo je novi fudbaler Crvene zvezde! Bivši igrač Jang Bojsa prošao je lekarske preglede i potpisao je ugovor o jednogodišnjoj pozajmici sa crveno-belima, saznaje Telegraf.

On je prošao lekarske preglede i stavio paraf na ugovor o pozajmici. Kako saznajemo, Zvezda ima i opciju da produži pozajmicu za još šest meseci, ukoliko bude zadovoljna partijama fudbalera iz Obale Slonovače.

Za sada u ugovoru ne postoji opcija o otkupu Sanogovog ugovora, ali bi mnogo jasnija slika mogla da bude nakon godinu dana, kada bi Zvezda mogla da aktivira klauzulu u produžetku saradnje za još šest meseci.

Sanogo igra na poziciji zadnjeg veznog i dolazi iz Al Itihada iz Saudijske Arabije, za koji je potpisao novi ugovor januara 2019. godine u transferu iz Jang Bojsa vrednom 5.5 miliona evra.

Podsetimo, Telegraf je prvi najavio da je Zvezda zagrizla za Sanoga, kojeg je prethodno kontaktirao i Partizan, ali je vezista bio preskup za crno-bele.

Pogledajte neke od njegovih poteza:

Video: Degenek o svojim željama za 2020: Voleo bih da osvojim i Kup i titulu

(D. Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    21. januar 2020 | 15:44

    Z.Pantic na SPARATIMA😂😂😂😂😂😂😂IDEMO BER-11 Dupla kruna i sve sto sleduje sampiona!!!Svaka cast Zvezdi i onima koji je vode!!!Nismo mi fk tv.Pa da prodajemo price navijacima kako smo najbolji a 3 mesto smo😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😉😉😉😂😉😉😉😉😉😂😉😉😉😉💪💪💪💪💪💪

  • Cc

    21. januar 2020 | 16:15

    Au koliko je ovde grobara ljubomorno ccc bolest ne bira

  • štos

    21. januar 2020 | 16:43

    Bolje Seku Sanogo nego Žander Saruko. :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA