Ćiro se okliznuo u napuljskom blatu, sudija se blamirao, Napoli prošao u polufinale kupa!

Napolitanci konačno pobedili!

  • 2
ćiro imobile Foto: youtube/Tv Online

Ćiro Imobile bio je tragičar Lacija u četvrtfinalnom Kup duelu protiv Napolija u gostima, pošto je promašio penal, i tako propustio da anulira vođstvo tima Đenara Gatuza koje je ostalo na snazi do kraja utakmice - 1:0.

Tako su Napolitanci posle mnogo vremena konačno upisali jedan rezultat vredan pažnje, tek malo da usreće svoje navijače koji su se nagledali previše loših prrdstava svog tima u poslednje vreme.

Strelac jedinog gola bio je Lorenco Insinje, već u 2. minutu, da bi u nastavku meč "glavnu reč" vodio nesigurni sudija Davide Masa čije su neke od ključnih odluka bile prilično sporne.

Najpre penal za Lacio, kada je Kaisedo pao pred golom mada je već pre toga uputio udarac koji nije pronašao cilj. Za Masu je to bio nedozvoljen kontakt defanzivca domaćeg tima, pa je Imobile sa "kreča" imao šansu da donese egal Rimljanima.

Ipak, usledio je šokantan epilog udarca: prvi strelac Serije A se okliznuo neposredno pre šuta, izgubio ravnotežu i prebacio loptu preko gola!

Do kraja poluvremena, viđena su i dva crvena kartona, najpre za Hisaja, a onda i za Lukasa Leivu - oba diskutabilna.

Hisaj je u jednoj kontri daleko od gola zaustavio Imobilea, prekršaj jeste postojao, ali pitanje da li je bilo elemenata za žuti karton, za koji se Masa latio i pokazao put u svlačionicu Hisaju, pošto mu je bio drugi na utakmici.

Usledila je "klasična" kompenzacija na drugoj strani terena.

lukas leiva Foto: Tanjug/Ap

Lukas Leiva je u kontri izbio loptu igraču Napolija, ovaj je pao videvši da mu je lopta izmakla, a Masa je na iznenađenje svih pokazao direktan crveni karton za Brazilca.

U nastavku meča Napoli je propustio priliku da osigura pobedu, Milik je imao najbolju šansu, ali je njegov udarac završio na stativi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sve vam sito I reseto

    22. januar 2020 | 00:25

    Padnem 3 tiketa zbog ovih budalastina , mrs sudija I ciro

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA