≫ 

Partizan u jednom danu igra dva prijateljska meča, evo i sastava!

U prvom meču sa Vitorulom priliku će dobiti dugopozivci i mladi igrači iz škole, a protiv Krakovije na teren će najjači sastav

  • 1
FK Partizan Foto: partizan.rs

Posle osam dana rada u turskoj Antaliji, fudbaleri Partizana danas će odigrati prva dva meča u 2020. godini, a protivnici će im biti Vitorul iz Konstance od 09.00 i poljska Krakovija od 14.00 časova po našem vremenu, odnosno dva sata kasnije po lokalnom vremenu.

Prema najavama iz tabora crno-belih, stručni štab će u prvom duelu dana sa Rumunima šansu pružiti fudbalerima koji minule jeseni ili nisu imali minutažu ili su je, pak, imali, ali u smanjenom obimu.

Uz njih šansu će dobiti i momci koji su nedavno priključeni prvom timu i prvi put su dobili priliku da prodju pripreme najjačeg sastava, a to su Vukanić, Čolić, Kneževic, Momčilović, Arambašić i Jović.

FK Partizan Foto: partizan.rs

U prvom duelu Patizan će početi u sastavu: N. Stevanović, Lutovac, Smiljanić, Urošević, Šcekić, Pavlović, Lakčević, Ivanović, F. Stevanović, Arambašić.

Što se duela sa Poljacima tiče, Milošević će najverovatnije na teren izvesti sastav, koji je izneo takmičarsku jesen na plećima.

Jer dan pre utakmice sa Krakovijom upravo je sa tom jedanaestoricom igrača radio na treningu. Dakle, još uvek nema promena u odnosu na prvi deo sezone, pa se očekuje sastav: Stojković, Miletić, Ostojić, Pavlović, Brežančić, Natho, Zdjelar, Tošić, Asano, Suma, Sadik.

(Od izveštača Telegrafa iz Antalije,, Zoran Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA