≫ 

Legenda Serije A gleda Partizanov prvi meč na pripremama

Bivši igrač Intera, Čelsija, Juventusa, Fiorentine i mnogih drugih klubova posmatra duel iz lože

  • 1
Adrijan Mutu, FK Partizan

Foto: Telegraf

Prva utakmica Partizana na pripremama u Antaliji privukla je i neka zanimljiva lica iz sveta fudbala. Crno-beli igraju protiv rumunskog Vitorula, a na tribinama je i dobro poznato lice - Adrijan Mutu.

Legenda Serije A i bivši igrač nekoliko evropskih velikana poput Juventusa, Intera, Čelsija, Fiorentine, Parme... iz lože posmatra duel crno-belih i rumunske ekipe.

Mutu je po završetku bogate igračke karijere ušao u trenerske vode, pa trenutno vodi mladu reprezentaciju Rumunije i očigledno posmatra ima li u Vitorulu kandidata za mladi reprezentativni tim.

Adrijan Mutu

Foto: Telegraf

Mutu je došao da vidi najtalentovanije fudbalere Vitorula na delu, ali je prilično informisan i o školi Partizana, te se raspitivao za Filipa Stevanovića, dok mu se na samoj utakmici najviše svideo Lazar Pavlović.

Pristao je da proćaska sa srpskim izveštačima, ali samo nefornalno, jer, kako sam kaže, ne daje izjave medijima već dugo vremena, kako u Rumuniji, tako i generalno.

(Izveštač Telegrafa iz Antalije, Zoran Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Веља

    22. januar 2020 | 14:00

    Ај гробарски треш графит за Мутуа

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA