Transferi: Stuparević u Italiji, Totenhem našao napadača, Zvezdina "šut karta" za Van La Paru

Ovo su vesti koje su obeležile dan za nama na fudbalskoj pijaci

  • 4
Filip Stuarević, mlada reprezentacija Srbije

Foto: MN Press

Najvažnije vesti za 22. januar:

 

* Javor u jednom danu potpisao trojicu igrača, među njima je bivši golman Zvezde Šuljagić

* Mladi srpski reprezentativac Filip Stuparević pred odlaskom u Udineze

*Junajted poslao zvaničnu ponudu za Belingema tešku 30 miliona funti

* Napadač Sosijedada Vilijan Žoze prvi "pik" Totenhema da zameni Harija Kejna

*Alvaro Odriozola stigao na pozajmicu u Bajern iz Reala

*Zvezda stavila Van la Paru na transfer listu

*Adrijan Mutu gleda Partizan, za oko mu zapala dva igrača

*Pjontek na meti Mančester junajteda

*Ez El-Din Bahader potpisao ugovor u 75. godini

*Miroslav Bogosavac ide iz Čukaričkog

Uživo:

21:40 - Jedna zanimljiva transfer vest stiže iz FIFA, koja je objavila rezultate analize tršišta za 2019. godinu, po kojoj su klubovi potrošili rekordne 7.3 milijarde dolara na kupovinu igrača!

20:55 - Minhenski Bajern potvrdio je potpis Španca Alvara Odriozole iz Reala, koji če igrati u taboru Bavaraca kao pozajmljen igrač. Odriozola je pre godinu i po dana pristupio Madriđanima iz Sosijedada, međutim nije se izborio za minutažu što je iskoristio Bajern da ga "rehabilituje".

20:20 - Mladi srpski reprezentativac Filip Stuparević odigrao je probni meč za Udineze, u pitanju je prijateljski duel, a sve u cilju da ga trener "Zebri" Luka Goti odmeri na licu mesta. Stuparević je, kao što je poznato, igrač Votforda, minulu polusezonu proveo je na pozajmici u Pribramu (12 utakmica/2 gola), a sada je, kako stvari stoje, pred novom pozajmicom, i to u Udinama. Poznato je da je familija Poco vlasnik oba kluba (Votford, Udineze), pa je ovakav sled događaja bio kudikamo i očekivan.

19:42 - Pravo "niotkuda", Totenhem je naciljao alternativu povređenom Hariju Kejnu. Pominjali su se Kavani, Pjontek, Benteke, a ugledni španski mediji prenose da su Pevci pronašli potpuno neočekivano rešenje - Vilijana Žozea iz Sosijedada! Stvar je ozbiljna nakon što je trener Sosijedada izostavio Žozea za Kup meč, kako bi Brazilac krenuo da "pakuje kofere". Problem je jedino izlazna klauzula koja je čak 70 miliona evra, pa valja videti da li će se engleski klub upustiti u toliku investiciju. 

 

19:10 - Mačva je u istom danu završila dva pojačanja - Nikolu Milinkovića i golmana Miloša Gordića. Milinković stiže iz Uzbekistana, gde je proveo godinu i po dana, vraća se u Mačvu gde uživa status legende pošto je pre odlaska u pečalbu 13 godina nosio crno-crveni dres.

18:20 - Parma je vrlo aktivna na tržištu. Italijanski mediji prenose da je klub iz Emilije-Romanje sada i u potrazi za opcijom zbog teže povrede defanzivca Inglesea. Njega neće biti u pogonu narednih meseci, a alternativa je Interov talentovani fudbaler Sebastijano Espozito. Navodno, dve strane su već stupile u pregovore. Parma želi da pojača konkurenciju i u napadu, pa se okrenula iskusnom Fernandu Ljorenteu koji nema prostora u Napoliju i traži izlaz.  

17:36 - Napadač Juventusa Marko Pjaca će sreću potražiti u Kaljariju, pošto je velika želja kluba sa Sardinije. Predsednik Kaljarija Tomazo Điulini izuzetno ceni Hrvata, a pregovori s Juventusom, prema informacijama s Apenina, idu u dobrom smeru.

17:24 - Leće se pojačalo u nastavku borbe za opstanak, stigao je Rikardo Saponara (28) iz Đenove, gde nije uspeo da se nametne u prvom delu sezone, pa će na drugu pozajmicu dok odrađuje ugovor sa Fiorentinom. 

16:54 - Javor Matis potpisao je ugovore sa trojicom igrača u jednom danu! Novi članovi kluba iz Ivanjice postali su golman Rastko Šuljagić, Luka Luković i Andreja Jakovljević. Šuljagić je ponikao u Crvenoj zvezdi, a nastupao je i za Štutgart, Dnjepar, Bačku, Rad, Radnički iz Pirota. Luković (23), koji je takođe krenuo iz Zvezde, nekadašnji je fudbaler Čukaričkog, Vojvodine, Muskrona i Bačke, dok Jakovljević (19) stiže iz tabora Vojvodine.

 

16:13 - Švajcarac srpskih korena Darko Jevtić (26) napustio je poljski Leh posle pet godina i prešao u ruski Rubin, koji je obnarodovao sporazum na 4.5 godine sa veznim fudbalerom. Jevtić je pre godinu dana za Telegraf pričao o svojim planovima, karijeri, ali i vremenu provedenom sa aktuelnim zvezdana švajcarske reprezentacije DŽakom i Šaćirijem.

- Iskreno, zasitio sam se i vreme mi je da promenim sredinu, video sam sve, osvojio titulu, tri puta sam doduše u finalu ostao bez Kupa, imam Superkup, ali eto, mislim da je prvenstvo ipak važnije - najavio je tada Jevtić odlazak iz Leha.

 

15.50 - Atalanta se ozbiljno aktivirala na današnji dan, pošto posle Cibore, u Bergamo stiže i bivši bek Milana, Raul Belanova, koji dolazi iz Bordoa i u narednih nekoliko sati bi trebalo da prođe lekarske preglede i potpiše za Atalantu. On bi trebalo da dođe na pozajmicu od 18 meseci, uz opciju od 4.5 miliona za otkup.

15:36 - Novi igrač Atalante je Lenart Cibora (20), Nemac, levi bek, koji je stigao iz redova Heraklesa. Klub iz Bergama platiće Holanđanima između 3.5 i 4 miliona evra za Ciboru, koji se fudbalski školovao u Šalkeu.

15:23 - Samo dve nedelje pošto je Fener doveo Simona Faletea (27) iz Ajntrahta, Francuz bi mogao nazad zbog problema koje ima sa licenciranjem. Turski klub je "pod merama" zbog finansijskog fer pleja, Falete zbog toga ne može biti registrovan, pa je sada bliži povratku u nemački klub.

14.56 - ZVANIČNO! Kristal Palas je potpisao mladog 18-godišnjeg vezisti Skota Benksa! Pomenuti Benks stiže iz Dandija i potpisao je ugovor na tri godine.

 

14.43 - Totenhem je priznao da želi da pokuša da vrati Gereta Bejla iz Reala, ali da za njegov transfer imaju samo 30 miliona evra. Podsetimo, Bejl ima ugovor sa Realom do leta 2022. godine.

14.04 - Mančester junajted je i zvanično poslao ponudu tešku 30 miliona za mladog Džuda Belingema (16) koji nastupa za Birmingem.

13. 47 - Turski mediji pišu da je Fenerbahčeov Stiven Nzonzi sve već dogovorio sa Vest Hemom i da je pitanje dana kada će postati član Čekićara.

13.32  - Francuski Nim je doveo 23-godišnjeg napadača Musu Konea iz Dinama iz Drezdena.

13.24 - Lajpcig je ponudio 16 miliona evra Dinamu za Danija Olma! Međutim, teško da će im to ''proći'' s obzirom na to da Modri traže čak 30 miliona.

13.10 - Zvezda predstavila prvo zimsko pojačanje, Seku Sanogo na jednogodišnjoj pozajmici.

12.58 - Vanja Milinković Savić pred selidbom u drugoligaša Kremoneze, jer nije zadovoljio u Standardu. Podsetimo, srpski golman je pod ugovorom sa Torinom.

12.42 - Bild javlja da je Dortmund zainteresovan za 17-godišnjeg vezistu Rena Eduarda Kamavingu. Vidi ga kao zalog za budućnost i spremni su da plate 50 miliona evra.

12.23 - ZVANIČNO! Bajern je doveo 20-godišnjeg napadača Ajaksa Nikolasa Kuna na pozajmicu do kraja sezone.

 

11.55 - Pako Alkaser je rekao čelnicima Borusije iz Dortmunda da pod hitno želi da napusti klub, a Milioneri za njega traže 30 miliona.

11.48 - Lion je danas odbio i drugu zvaničnu ponudu Herte za vezistu Lukasa Tusara. Ova je bila pojačana i iznosila je 24 miliona.

11.34 - Konja i Alanja žele da dovedu vezistu Alpera Potuka iz Fenerbahčea.

11.29 - ZVANIČNO! Alvaro Odriozola je novi igrač Bajerna, a na pozajmicu do leta stiže iz madridskog Reala.

 

11.15 - Musa Dembele odjavio sve klubove:

- Ja sam igrač Liona i igraću za ovaj klub sigurno do leta - poručio je napadač kog želi pola Premijer lige.

11.03 - Napoli je postigao dogovor sa Interom oko Matea Politana kom su prethodne nedelje propali pregovori sa Romom. Tim iz Napulja će Neroazurima platiti 25 miliona evra za vezistu.

10.49 - Lajpcig je doveo golmana Đozepa Martineza koji će se ekipi priključiti tek na leto. Za sada ostaje u Las Palmasu kao pozajmljen igrač, a obavezao se na vernost lideru Bundeslige do 2024. godine.

 

10.34 - Zvezda je stavila Van la Paru na transfer listu zbog nediscipline i Holanđanin neće ići u Antaliju na drugi deo priprema.

10.31 - Portugalski mediji pišu da je Andraž Šporar stigao na medicinske preglede u Lisabon i trebalo bi da potpiše ugovor sa Sportingom. Sloban će na ime obeštećenja dobiti sedam miliona evra.

10.21 - Legendarni Adrijan Mutu prati meč Partizana na pripremama, za oko su mu zapali Lazar Pavlović i Filip Stevanović.

Adrijan Mutu

Mutu na meču Partizana Foto: Telegraf

10.11 Info sa Marakane: Najnovije pojačanje Crvene zvezde Seku Sanogo biće promovisan u 12 časova!

10.04 - Pravo niotkuda u igru za potpis Kšištofa Pjonteka uključio se i Mančester junajted.

09.55 - Barselona u Rodrigu Morenu iz Valensije vidi zamenu za Luisa Suareza. Španski mediji tvrde da će ''katalonski klub'' morati da plati 60 miliona za njega.

09.48 - Neverovatna vest stiže iz Egipta: Klub pod nazivom ''6. oktobar'' potpisao je Ez El-Din Bahadera koji ima, verovali ili ne, čak 75 godina.

Ukoliko zaigra za ovog trećeligaša, Bahader će ući u Ginisovu knjigu rekorda.

09.41 - Bild javlja da Bajern neće produžiti ugovor sa Kutinjom i da će ga vratiti u barselonu ćim istekne pozajmica.

09.37 - VBA je ponudio Dinamu osam miliona funti za Mislava Oršića kog Slaven Bilić i te kako želi da vidi u svom timu.

09.30 - Miroslav Bogosavac ne putuje na pripreme sa Čukaričkim, jer će u narednim danima ostvariti inostrani transfer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crazy North

    22. januar 2020 | 11:17

    A sta ce biti sa ona 4 miliona sto je uvaljeno u njega???

  • milence

    23. januar 2020 | 00:53

    A za ove Ivanjicane zaista nismo radoznali...koga briga za njih sto igraju na livadi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA