Milošević objasnio zašto je povukao ekipu Partizana sa terena!

Podsetimo, crno-beli su u 87. minutu napustili teren

  • 15

Nedugo posle meča sa Vitorulom, koji je prekinut tri minuta pre kraja, trener Partizana Savo Milošević objasnio je zašto je povukao ekipu u svlačionicu.

Podsetimo, Milošević je u 87. minutu "naredio" svojim momcima da izađu sa terena nezadovoljna zato što sudija nije svirao penal nad mladim Slobodanom Stanojlovićem.

- Iznervirao me amaterski nivo suđenja. Mi smo izašli da igramu prijateljsku utakmicu, ali smo posle 15 minuta shvatili da ne možemo da igramo prijateljsku. I to smo prihvatili, da igramo profesionalu. Ali kada igrate profesionalnu, onda svi akteri na terenu moraju profesionalno da se ponašaju - rekao je Milošević i dodao:

- A ovo nije ni amaterski čak bilo, nego ispod. Mene rezultat ne interesuje. Doći ćemo u situaciju da imamo nervozu na terenu i da mi se igrači povređuju, a meni to ne treba. Ove sudije ne zadovoljavaju nijedan kriterijum da bi mogli da igramo utakmicu.

Opširniju izjavu o prekidu meča možete pogledati u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lud zbunjen

    22. januar 2020 | 15:37

    Trenira se kuknjava na suđenje :D

  • Pavle

    22. januar 2020 | 15:23

    Hahahahaha A što to ne uradi u prvenstvu? Jak si mi u prijateljskim utakmicama. Zaboga, pa tu treba valjda da radite, vežbate, usavrsavate akcije, tehniku, a rezultat i fer suđenje da bude na 10.mestu. Mislim, kradu vas u prijateljskoj utakmici. Smešno zaista. Koja nebuloza

  • febo

    22. januar 2020 | 12:48

    Ooo vi ste bruka grada,i sramota cele srbije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA