Miloševića oduševio napadač koji je na probi: Sad bi potpisao da je u takmičarskoj formi, ali...

Hoće li Škrbić ostati u Humskoj?

  • 3

Partizanov meč protiv Vitorula, osim što je Savo Milošević povukao ekipu sa terena, ostaće upamćen i po tome što je u crno-belom dresu debitovao Miljan Škrbić.

Reč je o napadaču o kom je Telegraf već pisao, a koji se nalazi na probi u Partizanu. Za 45 minuta je oduševio Miloševića, a stigao je i da zatrese mrežu. Doduše, gol mu je poništen.

- Jako, jako, zanimljiv igrač. Bukvalno ono što nam treba, osim što je njegov takmičarski ritam na najnižem nivou. Videćemo da uradimo testiranja i analize i da vidimo u kom je tačno stanju i koliko će mu fizički biti potrebno da dostigne nivo za takmičenje - rekao je Milošević i dodao:

- Da je u takmičarskoj formi, sad bi već potpisao ugovor. Škrbić ima kvalitete kao pravi špic, razume igru, dobar je u skoku, teško mu je uzeti loptu. Bio bi idealan izbor što se tiče stila naše igre i igrača koje imamo. Nama je i 45 minuta dovoljno da vidimo sve stvari i da nam bude prilično jasno. Ovde se samo postavlja pitanje koliko ga brzo možemo vratiti u takmičarski titam.

Govorio je Milošević i o klincima crno-belih koji su igrali protiv Rumuna.

- Videli smo i kroz treninge da svako od njih poseduje kvalitet i da nisu slučajno tu i rekao sam svima pre meča da nije bitno kako će ko odigrati. Bitno je da vidimo na koga možemo da se oslonimo i da vidimo ko ima potencijal za ubuduće. Kada će biti spremni i da li će neko sada već ostati. Svi imaju potencijal i svi su ga potvrdili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • trener

    22. januar 2020 | 13:44

    Skrbic je odlican fudbaler, dobro gradi loptu, ima osecaj za gol, i bio bi bas pojacanje, a ne jedan od mnogih na broju.

  • Stanisa

    22. januar 2020 | 13:27

    Jel nas Milosevic sprda?Ovaj za nas???

  • Joca

    22. januar 2020 | 15:09

    Igrao sam s njim u OFK Beogradu, u omladincima, zaista nije bio nista posebno, cak nije ni igrao. Mozda se u medjuvremenu nesto desilo, pa je postao dobar igrac. Nadam se da je tako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA