Zvezda predstavila novo pojačanje: Već sam pobedio Partizan, nadam se da ću to nastaviti i ovde

Sanogo se prvi put obratio medijima

  • 26
Seku Sanogo Foto: crvenazvezdafk

Crvena zvezda je u sredu oko podneva predstavila Sekua Sanoga - prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku!

Sanogo je na Marakanu stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Al Itihada, a svojevrmeno je najbolje partije pružao u dresu Jang Bojsa.

Upravo je sa ovim švajcarskim timom svojevremeno igrao protiv Partizana u Evropi, što nije propustio da pomene na promociji.

- Srećan sam što sam ovde. Nadam se da ćemo uraditi dosta lepih stvari, kao i da ostvarimo pobedi u derbiju što je najveća utakmica u Srbiji. Imao sam prilike da igram protiv njih, pobedio sam ih kada sam igrao u Jang Bojsu i nadam se da će se tako nastaviti i u Zvezdi. Mislim da je prioritet, pored osvajajnja titule, plasama u Ligu šampiona. O sebi nisam mnogo pričao, jer nisam pričljiv, a voleo bih da ljudi o meni nauče i sude po igrama na terenu i tako me upoznaju na najbolji mogući način. Poznajem fudbalere Zvezde, imao sam priliku da ih gledam i protiv Jang Bojsa. Istakli su se Marin i Borjan, ali verujem da su i ostali fudbaleri veoma dobri.

Seku Sanogo, Mitar Mrkela, Svetozar Mijailović Foto: FK Crvena zvezda

Sanogo je zadužio dres sa brojem 35, kao i Sekundo Kastiljo koji je ostavio sjajan utisak u crveno-belom dresu.

- Čast mi je da mogu da preuzmem broj tog igrača i verujem da ću igrati na istom niovu kao i on, a možda i bolje. Ovaj broj je veoma značajan za mene, jer je petica moj srećan broj. Nadam se ću sa ovim brojem na dresu uraditi mnoge, velike stvari u Crvenoj zvezdi.

Fudbaler iz Obale Slonovače dolazi iz Al Itihada, a imao je priliku da igra sa brojin srpskim igračima, naročito u Švajcarskoj.

- Igrao sam sa mnogo fudbalera iz Srbije kroz čitavu karijeru. Prvenstveno mislim na Prijovića i Vilotića, kao i na Gajića. Igrao sam i sa Sulejmanijem koji je igrao u Partizanu, tako da sam upoznat i sa večinom derbija. Imao sam prilike da slušam o Beogradu i Srbiji. Prvenstveno bih ja voleo svojim iskustvom ovde da steknem određeno mišljenje o svemu i da naučim nešto više o Zvezdi i Srbiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    22. januar 2020 | 14:07

    Kad se penje na tenk?🤣🤣🤣🤣

  • !!!

    22. januar 2020 | 13:16

    Kad si bre ti pobedio Partizan?!?! HAAHHAAHAHHA

  • Linglongovac

    22. januar 2020 | 13:38

    Ako mene pamćenje dobro služi Jang Bojs nije pobedio ni Partizan a ni Zvezdu,ne znam samo koga je on to pobedio?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA