≫ 

Savine reči koje prijaju ušima svakog partizanovca: Iznenađujuće smo dobri, ovakav Suma može sve!

Mnogo komplimenata podselio je trener Partizana svojim igračima za prikazano protiv Krakovije

  • 12

Partizan je ostavio odličan utisak u prvoj pravoj pripremnoj utakmici sa Krakovijom iako rezultatski to nije adekvatno ispraćeno: Na "semaforu" 1:1, ali na terenu daleko bolja slika, što nije propustio da pomene trener crno-belih Savo Milošević.

- Mislim da je bilo iznenađujuće dobre igre, dobrih akcija i šansi za ovaj period - u najkraćem je, na početku razgovora sa srpskim novinarima, sumirao meč trener Partizana.

Svestan je Savo da za ovaj period priprema ne može očekivati savršenstvo od igre.

- Praktičo je ovo bila prva utakmica, noge su teške, ne pričam mnogo o kvalitetu, ali ispunili smo zadatak da imamo dobru koncentraciju, da imamo dobru trku, dobar voljni momenat... To je sve danas bilo zastupljeno. Tako da možemo biti zadovoljni.

Bilo je i ozbiljne "tuče" sa fizički jakim Poljacima. I na taj segment igre crno-beli su imali adekvatan odgovor.

- Jeste, bilo je čvrsto. Svaki ozbiljan protivnik te natera na neke stvari. Danas smo bili naterani na brzu cirkulaciju, morali smo da uđemo u duel i agresiju. Bili smo obazrivi na direktne lopte. To nam je ranije bio problem, ali smo danas to dobro radili. Još uvek ne mogu očekivati da svi taktički detalji budu na dobrom nivou, početka je, noge su teške...

Posebne pohvale imao je Savo na Sumu koji se može pronaći u krilatici da "svakoga dana, u svakom pogledu sve više napreduje". Nije samo zbog asistencije i današnjih kreacija Milošević pohvalio svog ofanzivca.

- Već ste svi videli u poslednjih šest meseci šta je sve u stanju da uradi. Moram da istaknem da je jedan od najboljih na pripremama, pričam o teretani i odnosu prema radu, zaista se oseća dobro, da ga ne malerišem. Kad je tako, kad je u formi,  jako teško ga je čuvati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    22. januar 2020 | 16:58

    То је тачно. Квалификовани сте аматери који узеше бод истим таквим...

  • nscz

    22. januar 2020 | 17:38

    Ovaj lozi ove grobare kao onaj u KK sto ima platu 800.000

  • Cc

    22. januar 2020 | 17:00

    Pa vi nmzete dobiti glupavu Krakoviju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA