≫ 

Barsa se brukala na Ibici, prošla dalje golom u 94. minutu!

Grizman dvostruki strelac za Katalonce na ostrvu

  • 1
Antoan Grizman Foto: Tanjug/AP

Barselona se opasno igrala sa nervima svojih navijača gostujući na Ibici u okviru španskog Kupa, slavili su gosti 2:1, ali tek golom Antoana Grizmana u 94. minutu za prolaz u osminu finala!

Jeste Kike Setijen na teren izveo sastav bez Mesija (odmarao) i povređenog Suareza, nedostajala je još nekolicina udarnih snaga, ali malo ko je mogao da pretpostavi da će se šampion Španije toliko namučiti protiv trećeligaša.

Ibica je čak i vodila, strelac je bio Sabalje već u 9. minutu, i taj rezultat bio je na snazi sve do 72. minuta kada je Grizman pogodio za egal na asistendiju De Jonga.

Navalili su gosti do kraja svom snagom, Artur, Alba i Vidal su ulili dodatnu energiju sa klupe, šanse su se ređale pred sam kraj, da bi mučenje prekratio Grizman.

Drugim golom Francuz je sebi prilepio etiketu Barsinog spasioca od bruke koja je mogla da dobro da uzdrma ionako poljuljane Katalonce ove sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA