≫ 

Lesterovo fudbalsko savršenstvo: "Sitan vez" Lisica je nešto najbolje što postoji u Engleskoj!

Milina je gledati Rodžersov tim ove sezone, pao je Vest Hem lagano - 4:1

  • 1
lester Foto: twitter/GoalsGaloreVids

Liverpul bez sumnje igra najbolji fudbal u Engleskoj, Klopova mašinerija je neprikosnovena, ali Lesteru se mora odati priznanje na demonstraciji onoga što fudbal čini opijumom za mase. 

Lisice igraju neuporedivo najlepše, najatraktivnije, Rodžersov tim je to još jednom pokazao, a "žrtva" je bio Vest Hem čija je mreža do vrha napunjena na "King Pauer" stadionu - 4:1!

Barns i Pereira su bili strelci u prvom poluvremenu, a "šlag na tortu" stavio je dvostruki strelac Perez u drugom poluvremenu.

Navijači su samo mogli da uživaju u savršenom fudbalu Rodžersovog tima, akcije kao "iz igrice" ređale su se kao na traci, "umirali su u lepoti" igrači domaćeg tima, i sve to materijalizovali goleadom.

Naročito atraktivan bio je drugi gol u režiji Pereire, koji je stigao da završi filigrantsku, hirurški preciznu kombinaciju u kojoj su učestvovala petorica igrača domaćeg tima, razmenivši sedam pasova naočigled nemoćnih igrača Vest Hema.

Na koncu akcije, Barns je pobegao čuvarima, servirao na peterac gde je Pereira imao lakši deo posla.

Lester, koji je od 43. mnuta ostao bez Vardija (povreda), lagano je stigao do trijumfa kojim je prekinuo mini-seriju od dva poraza.

fudbaleri lestera Foto: Tanjug/Ap

Istovremeno, Totenhem je na svom terenu savladao Norič 2:1.

Strelci za Pevce bili su Dele Ali i Son, a između njihovih golova, Puki je bio strelac iz penala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Милош

    22. januar 2020 | 23:55

    Који Лестер од овосезонска два? Играо је лепршаво док им Сити није објаснио да им квалитет игре опада, после тога су уследиле катастрофе од далеко мањих клубова. Иста је ситуација са Ситијем, могу да играју лепо и за резултат и за "око", а могу и да умртве игру и испусте бодове..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA