Transferi: Zvezda hoće Slobodana Rajkovića, da li će defanzivac "izdati" Partizan?

Hvala vam što ste bili uz Telegraf Sport, vidimo se i u petak 25. januara

  • 18
Slobodan Rajković, FK Partizan

Foto: partizan.rs

Najvažnije vesti za 23. januar:

 

*Zvezda želi Slobodana Rajkovića

*Miloš Jojić na meti Rubina

*Andrija Živković opcija za Olimpijakos

*Andraž Šporar je novi igrač Sportinga

* Viktor Mozes je potpisao za Inter

* Lukas Podolski i zvanično u Antaliji

* Rumunski desni bek Konstantin Nika je na probi u Vojvodini

* Dinamo prodao Danija Olma za 45 miliona evra

* Lester ponudio 18 miliona evra za Janika Vestergarda

* Golman Zoran Popović napušta Crvenu zvezdu

Uživo:

 

23.00 - KRAJ DANA!

22.55 - Koliko ima istine u ovome? Pjer Obamejnag je navodno rekao čelnicima Arsenala da hoće u Barselonu. Tako barem tvrdi Mundo Deportivo.

22.49 - Britanski mediji javljaju da se Kristal Palas "bori" kako bi doveli Janika Karaska iz Dalijena na pozajmicu! Belgijanac ne želi  da se vrati u Kinu, što je dobro za Palas.

22.35 - Siniša Mihajlović želi da vidi štopera Leverkuzena Aleksandra Dragovića u Bolonji! Naturalizovani Austrijanac slabo igra u Nemačkoj ove sezone, a navodno su prvi razgovori već uspostavljeni.

22.09 - Dejli Mejl tvrdi da je Arsenal odbio ponudu Brentforda od pet miliona funti za tinejdžera Folarina Baloguna!

21.54 - Marka javlja da je Braim Dijaz poručio čelnicima Reala da ne želi da ide iz kluba, iako je odigrao samo 77 minuta ove sezone u svim takmičenjima.

21. 39 - Izgleda da su pregovori Junajteda i Sportinga oko Fernandeša definitivno propali i Đavoli se sada jasno okreću drugim rešenjima. A kao jedno takvo jeste Džejms Medison iz Lestera.

21.27 - BUMMM! Crvena zvezda hoće defanzivca Slobodana Rajković koji je mesec dana trenirao sa Partizanom i bio na pragu potpisa sa crno-belima, javlja Sportski žurnal na svojoj naslovnoj strani.

Potom se pominjala Peruđa, zatim i ruska Ufa, dok je Savo Milošević za njega nedavno rekao:

- Čekamo Slobodana Rajkovića, jer smatramo da je neko ko i igrački i ljudski može mnogo da doprinese ekipi.

Prelistavanje

Foto: Promo

21.07 - ZAVRŠENO! Kevin Bonifaci odlazi iz Torina u SPAL na pozajmicu do kraja sezone. S tim da je otkup na leto obavezan.

21.02 - Sport Italija javlja da su Inter i Totenhem postigli dogovor i da će Kristijan Eriksen doputovati u Milano u ponedeljak, dok ga u utorak očekuju medicinski pregledi i potpis ugovora.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sportitalia TV (@sportitalia_official) on

 

20.41 - Španski mediji prenose da će Kristijan Teljo napustiti Betis ove zime i da će se preseliti u MLS, odnosnom Inter Majami čiji je vlasnik Dejvid Bekam.

20.29 - Francusk Ren želi da dovede najboljeg strelca hrvatske lige Mirka Marića koji nastupa za Osijek.

20.07 - Mančester junjated je poslao defanzivca Kamerona Bortvik - Džeksona na pozajmicu u Oldam do kraja sezone!

19.49 - Lion je dogovorio prodaju Lukasa Tusara u Hertu za 24 miliona, ali će se 22-godišnji vezista tek na leto preseliti u Berlin.

19.23 - Nekadašnji vezista Partizana Miloš Jojić nalazi se na meti ruskog Rubina! Podsetimo, Jojić je trenutno igrač turksog Bašakšehira.

19.12 - Radio Montekarlo javlja da su Real i Karim Benzema dogovorili da produže ugovor do leta 2022. godine. Prethodni je isticao na leto 2021. godine.

19.08 - Valentino Lazaro stiže u petak na medicinske preglede u Njukasl čija ponuda za pozajmicu je prihvaćena od strane Intera. Ukoliko budu želeli da ga kupe na leto, moraće da plate 20 miliona funti.

18.43 - Sapdorija je dovela Lorenca Tonelija iz Napolija na pozjamicu do kraja sezone, uz obavezu kupovine na leto.

18.23 - Ebue Kuasi je privremeno napustio Seltik i otišao je u Genk na pozajmicu do kraja sezone.

 

18.18 - Andrija Živković bio mogao u Olimpijakos kao zamena za Danijela Podensea koji ide u Vulverhempton za 30 miliona evra!

18.01 - ZVANIČNO! Andraž Šporar je novi igrač Sportinga koji je Slovanu iz Bratislave platio šest miliona. Podsetimo, Šporar je u dva navrata bio na meti Crvene zvezde.

 

17.52 - Već smo pisali da je krilo Gremija Everton Soareš na meti Evertona, a britanski mediji danas javljaju da su njegovi menadžeri već na putu ka Liverpulu kako bi sklopili dogovor do kraja januara.

17.37 - ZVANIČNO! Sevilja je dovela mladog vezistu Bajerna Rajana Johansona (19) s kojim su potpisali ugovor na šest godina.

17.24 - Emre Čan je nedavno izjavio da neće u Mančester junated zbog toga što je igrao u Liverpulu, ali bi mogao da završi u Nemačkoj! Naime, Borusija Dortmund planira da punudi Juventusu 18 miliona evra za njega.

17.15 - Robert Prosinečki je doveo još jedno pojačanje u Kajzeri: Emre Tasdemir je stigao iz Galatasaraja na pozajmicu do kraja sezone.

16.58 - ZVANIČNO! Aston Vila je dovela talentovanog engleskog napadača Luija Berija (16). Momak je stigao iz Barselone za milion evra, a ponikao je u Vest Bromvič Albionu.

 

16.53 - Arsenal i Mikel Arteta pokušavaju da dovedu Mikolu Matvijenka (21), beka univerzalca Šahtjora iz Donjecka kojeg prati i Mančester Siti.

16.40 - PROPALO! Iako je već bio viđen na pozajmici u redovima Sočija ruski reprezentativac Aleksandar Kokorin na kraju neće završiti tamo. Njegov menadžer kaže da Saša "nema šta tamo da radi" pa će Zenit morati da mu potraži novi klub za proleće.

16.31 - ZVANIČNO! Viktor Mozes je novi fudbaler Intera. Stigao je iz Čelsija na pozajmicu do kraja sezone uz opciju otkupa za 12 miliona evra.

 

16.27 - ZVANIČNO! Irski vezista Džejk Malrejni (23) napustio je škotski Harts i prešao u redove MLS ligaša Atlante Junajted.

 

16.18 - Ajaks želi da dovede talentovanog Kolumbijca Horhea Karasakala (20), vezistu koji ima klauzulu o slobodi od 20 miliona evra. Njega je River Plejt nedavno otkupio iz Ukrajine za 2,5 miliona evra.

16.00 - Lion i Herta finiširaju transfer Lukasa Tusara u Berlin. Francuz bi trebalo da stigne na šestomesečnu pozajmicu koja će koštati 6 miliona evra uz obavezan otkup za 24 miliona u junu.

15.53 - ZVANIČNO! Krlini napadač Adrijan Embarba (27) prešao je iz Rajo Valjekana u Espanjol za 10 miliona evra i potpisao ugovor na četiri i po sezone.

 

15.40 - Brajton će pokušati na sve načine da otkupi australijskog vezistu Erona Muja od Hadersfilda za 6 miliona evra do isteka zimskog prelaznog roka (31. januara).

15.32 - ZVANIČNO! Lukas Podolski je novi fudbaler Antalije. Stigao je u Tursku kao slobodan igrač, a poslednji klub za koj je nastupao bio je japanski Kobe.

 

15.15 - Sasuolo pokušava da dovede napadača Đanlukua Kaprarija iz Sampdorije na pozajmicu do kraja sezone, a danas je krenula nova runda pregovora. Agenti fudbalera su bili na razgovorima u Emilija Romanji pa se očekuju uskoro konkretne informacije.

15.05 - Belgijski šampion Genk započeo je pregovore sa talentovanim tinejdžerom Fulama Metom O'Rajlijem (19). Reprezentativac Engleske u mlađim kategorijama ulazi u finš ugovora u Londonu, ali odbija da potpiše novi sa klubom Aleksandra Mitrovića.

14.50 - U moru brojnih transfer vesti možda najluđu je objavio danas britanski Dejli Mejl. Oni tvrde da Mančester Junajted razmatra mogućnost da vrati veterana Karlosa Teveza na nekoliko meseci, a usled dužeg odsustva Markusa Rašforda zbog povrede. Podsetimo, Argentinac je trenutno član Boke Juniors.

 

14.42 - Iako se nalazi na pragu Liona Bruno Gimaraeš bi lako mogao das završi u Madridu. Atletiko se meša u trku za dovođenje napadača Atletiko Paranaensea koji košta 20 miliona evra.

14.30 - ZVANIČNO! Bolonja je predstavila napadača Musu Beroua, pojačanje iz Atalante koje je nedavno stiglo na pozajmicu do kraja sezone.

 

14.24 - Krilni napadač Borusije iz Dortmunda Jakob Brun Larsen je rešio da napusti Vestfalen i preseli se na pozajmicu jer nema mesta u prvom timu. Danac će birati između dve ponude - Bornmuta i Ajntrahta iz Frankfurta - a trenutno je nešto bliži odluci da ostane u Nemačkoj.  

14.13 - Fenerbahče namerava da se pojača u finišu prelaznog roka, a želje Kanarinaca s Bosfora su levi bek Intera Federiko Di Marko (22) i iskusni vezista Kaljarija Luka Ćigarini (33).

 

13.55 - Već su se javili i prvi interesenti za Danija Sebaljosa koji napušta Arsenal. Valensija i Milan su već kontaktirali Real sa željom da ga pozajme do kraja sezone.

13.42 - Uprkos informacijama iz Italije, vezista Juventusa Emre Džan se neće preseliti u Borusiju iz Dortmunda ove zime. Lokalni Rur Nahtrihten javlja da su ga na Vestfalenu razmatrali, ali da ima preveliku platu koju ne mogu da isprate, pa je posao nerealan.

 

13.30 - Bild javlja da je Bajern ozbiljno zainteresovan za štopera Lajpciga Dajoa Upamekana koji bi od leta trebalo da zameni Džeroma Boatenga u Minhenu. Istog fudbalera želi i Arsenal, a kako mu ugovor ističe 2021. Lajpcig bi morao da ga proda i zaradi nešto na njemu.

13.17 - Rumunski desni bek Konstantin Nika (26) trenira sa Vojvodinom. On je do skoro nosio dres tamošnjeg prvoligaša Voluntarija, svojevremeno je bio i u Atalanti, a Nenad Lalatović treba da odluči da li će sutra putovati s ekipom u Tursku na pripreme. 

12.55 - Real Madrid se nalazi na pragu novog pojačanja i to talentovanog napadača Malage Uga Valjeha (19) koji će potpisati ugovor do juna 2023. On će odmah biti prosleđen u Deportivo iz La Korunje na pozajmicu do kraja sezone.

 

12.47 - Vest Hem je u potrazi za desnim bekom stigao do Argentine gde im se svideo Gonzalo Montijel (23) iz River Plate. Čekićari su ponudili 12 miliona evra, ali je problem što fudbaler ima otkupnu klauzulu od 25 miliona evropskih novčanica.

12.38 - ODBIJENO! Juventus je odbacio ponudu Barselone za Federika Bernardeskija. Katalonci su ponudili Staroj dami Ivana Rakitića i 10 miliona evra, što nije dovoljno, tvrdi italijanski Skaj.

12.25 - ZVANIČNO! Vezista Seltika Ebu Kuasi (22) preselio se u belgijski Genk na pozajmicu.

 

12.10 - Krilni napadač Mančester Sitija Ijan Poveda (19) stigao je u Lids na lekarske preglede. On će tokom dana biti promovisan kao pojačanje Paunova u borbi za Premijer ligu.

11.58 - Iskusni desni bek Galatasaraja Marijano (33) dogovorio se sa brazilskim Palmeirasom i uskoro će potpisati ugovor kao slobodan igrač.

11.53 - ZVANIČNO! Mladi vezista Fejenorda simpatičnog imena Vuter Burger (18) preselio se na pozajmicu u komšijski Ekscelzior iz Roterdama.

 

11.48 - ODBIJENO! Inter je odbacio ponudu Mančester Junajteda da pozajmi do kraja sezone urugvajskog vezistu Matijasa Vesina. Klubovi nisu mogli da se dogovore oko uslova pozajmice.

11.42 - GOTOVO! Defanzivni vezista Kaljarija Filip Bradarić (28) seli se na pozajmicu u Seltu do kraja sezone. On će na Balaidosu zameniti Stanislava Lobotku koji je otišao u Napoli nedavno.

11.29 - Uprkos informaciji L'Ekipa da je Vest Hem zainteresovan da vrati Dimitrija Pajea u London ove zime, od tog posla nema ništa. Britanski Skaj tvrdi da Dejvid Mojes ne razmatra tu opciju.

 

11.23 - Šest premijerligaša, među kojima su Njukasl i Sautempton, pokazuju interesovanje za levog beka Totenhema Denija Rouza. On postaje slobodan agent kroz nekoliko meseci, daleko je od prvog tima pa je jedino pitanje hoće li ga Pevci pustiti za neku malu nadoknadu do kraja januara.

11.15 - Roma je izgleda pronašla zamenu za povređenog Nikola Zaniola i to u Nemačkoj. Skauti Vučice izdvojili su mladog Holanđanina Žavaira Dilrosuna koji se istakao u dresu Herte u proteklih godinu i po dana. U opticaju je pozajmica do kraja sezone uz otkup.

 

11.01 - I zagrebačke Sportske novosti su potvrdile transfer Danija Olma u Lajpcig. Hrvatski list navodi da se Španac oprostio od saigrača i stručnog štaba.

10.50 - Inter i Napoli pregovaraju oko prolećne pozajmice Fernanda Ljorentea (34), javlja italijanski Skaj. Neroazuri žele da veteran bude uključen u pregovore oko transfera Matea Politana na jug Italije, koji bi trebalo da se preseli na 18-mesečnu pozajmicu uz obavezan otkup za 25 miliona evra.

10.42 - GOTOVO! I španski As je upravo objavio da je Dani Olmo novi igrač Lajpciga! Dinamu ide obeštećenje od 45 miliona evra i to po formuli 30 miliona odmah + 15 na ime bonusa.

 

10.35 - Još smo u Nemačkoj gde je aktuelan i Panajotis Restos. Defanzivac Bajera iz Leverkuzena i grčki reprezentativac ne može da primiriše prvom timu pa vaga ponude Đenove i Kaljarija koji ga žele na pozajmicu. Već sada je izvesno da Verkself nema šanse da izvuče 17,5 miliona evra koliko ga je platio Olimpijakosu u leto 2017.

10.28 - Benfika je dovela ove zime jednog Nemca (Julijana Vajgla iz Dortmunda), a do kraja meseca mogla bi još jednog. U pitanju je Robin Koh, novopčeni reprezentativac Pancera, koji nastupa za Frajburg.

10.23 - Španski vezista Dani Sebaljos zatražio je od Reala da ga opozove sa pozajmice u Arsenalu. On se povredio početkom novembra, pauzirao dva meseca, ali od dolaska Mikela Artete vreme provodi uglavnom na klupi za rezerve.

 

10.16 - Francuski vezista Remi Valter (24) stigao je u Tursku na lekarske preglede posle kojih će postati novi fudbal Malatije. On je do sada nosio dres Nice.

10.07 - Bešiktaš je zainteresovan da pozajmi do kraja sezone napadača Porta Vinsenta Abubakara.

10.00 - Dani Olmo je rano jutros napustio pripreme Dinama u Rovinju i zaputio se ka Zagrebu, objavio je italijanski novinar Pjetro Balzano. Razlog je činjenica da je Lajpcig povećao ponudu pa bi Španac već ovog popodneva mogao u Nemačku na lekarske preglede.

 

09.47 - Mundo Deportivo, tačnije njegov novinar Fernando Polo, javlja da je Pjer Emerik Obamejan dao znak Barseloni da krene u kupovinu ove zime. Iako u Arsenalu odbijaju svaku pomisao, Katalonci najavljuju da će probati iako su svesni težine posla...

09.35 - DOGOVORENO! Finski napadač Joel Pohjanpalo prelazi iz Bajer Leverkuzena u HSV na pozajmicu do kraja sezone. Ukoliko Hamburg, trenutno drugoligaš, obezbedi povratak u Bundesligu imaće opciju i da ga otkupi, a Finac je zbog povrede zgloba nedavno pauzirao čak 493 dana!

 

09.28 - Slovenački napadač Jan Mlakar (21) vratio se u Brajton sa pozajmice iz Kvins Park Rendžersa, ali će ubrzo otići na novu i to u redove poljskog kluba Šljonska iz Vroclava.

09.22 - Pojačala se i Vojvodina. Ugovor sa Lalama potpisao je Bogdan Mladenović (23), vezista koji je ponikao u Radu, a stiže iz portugalskog Žil Visentea.

09.16 - DOGOVORENO! Asmir Kajević još dve godine ostaje u Čukaričkom.

- Dogovorio sam se s upravom kluba da produžimo saradnju za još dve godine s opcijom da ukoliko se ukaže dobra ponuda za sve mogu da idem u inostrantvo - otkrio je Kajević.

09.11 - Lester juri pojačanje na štoperskoj poziciji u borbi za Ligu šampiona, a izbor je visoki Janik Vestegard koji stiže iz Sautemptona. Lisice su ponudile oko 18 miliona evra za Danca koji nema mesta kod Ralfa Hasenhitla.

 

09.06 - Još dva odlaska sa Marakane: Jug Stanojev i Strahinja Eraković proleće će provesti na pozajmici u Grafičaru, objavio je Sportski žurnal.

09.00 - Jutro otvaramo informacijom da golman Zoran Popović napušta Crvenu zvezdu. Solidni čuvar mreže potpisao je ugovor sa bugarskim velikanom Levskim koji stupa na snagu 1. jula.

Titula je već u džepu, a Liverpul sada igra za obaranje rekorda, s obzirom na to da ima priliku da ponovi uspeh Arsenalovih Nedodriljivih koji su 2004. osvojili Premijer ligu bez poraza u sezoni. Večeras (21.00) Crveni gostuju Vulvsima, gde su ove sezone slavili samo Čelsi i Totenhem. Dvojka je 1,70, iks 3,70, a kec 5,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Liverpul.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    23. januar 2020 | 11:31

    E sad pogledajte kako Terza i Mrkela rade ne ulazim u to da li ovaj spanac vredi toliko njihova stvar, ono sto zelim da kazem igrali su LS pokazivao je sta je pokazivao i Mamic ga nije dao ispod cene i po svaku cenu, dok kod nas u klubu za koji navijam eto 3 godine igramo evropu za redom zadnje 2 LŠ, i kakvi su nam transferi? Vujadin Savic, Zule, juce Popovic mozda sam nekog propustio odlaze dzabe, Marina prodajemo po nekoj smesnoj ceni, klince iz omladinske skole smo rasprodali za kesicu pistaca, a da ne kazem da smo doveli prevare od igraca koje placamo velikim svotama novca a ne racunamo vise na njih tako da cemo i njih dati dzabe samo da ih se otarasimo a doveli smo ih za po milionce... Meni se ne svidja kako radi ovaj Mrkela maze nam oci prica price a ovo ce za godinu dve biti alarmantna situacija

  • Hm

    23. januar 2020 | 14:10

    Dje li je Kafu zavrsio..?

  • Oki

    23. januar 2020 | 12:23

    Treba uciti od njih i Partizan i Zvezda jer smo sigurno imali i mi nekog Olma moramo priznati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA