Ostojić i Miletić nasamarili saigrača: Pogledajte urnebesan video iz Partizanovog hotela

Defanzivci crno-belih speremili smicalicu saigraču sa kojim provode najviše vremena

  • 2

Odavno na pripremama Partizana nije bila tako vedra i vesela atmosfera kao što je to sada slučaj, pa igrači ne samo da sa lakoćom odrađuju zadatke stručnog štaba, već nađu vremena i da se opuste, našale između sebe.

Poslednje “žrtva” glavnih režisera smicalica- Bojana Ostojića i Nemanje Miletića bio je njihov treći pajtos Igor Vujačić.

Ostojić je skovao plan, a Miletić je imao zadatak da sve to snimi i dokumentuje, kako bi kasnije mogli da se šale na račun Vujačića, koji je i sam veoma vedrog duha i uvek raspoložen za šalu.

Imao je, dakle, “težak zadatak”, da sa čela ubaci metalni novčić u fišek, koji je udenuo u šorts. Nevolja po Ostojića i Miletića je nastala kada je Vujačić iz prvog puta iznenadio i ubacio novčić, što kažu košarkaši “bez koske”.

Bojan Ostojić, Igor Vujačić Printskrin: Telegraf

Usledio je teži deo opklade, ubediti Vujačića da pokuša iznova, jer kaobojagi prvi put nije važio, Ostojić i Miletić nisu pomno pratili pokušaj, pa su zahtevali reprizu. Ubeđivanje je malo potrajalo, ali se na kraju isplatilo, jer Vujačić nije ni slutio šta mu je Ostojić pripremio i zašto se tako blizu primakao dok je gađao fišek...

Uostalom, pogledajte u videu Telegrafa na početku teksta kako su se igrači crno-belih našalili, a zatim sva trojica prasnuli u smeh, što je i najbolji pokazatelj kakva atmosfera vlada u ekipi Partizana.

(Od izveštača Telegrafa iz Antalije, Zoran Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA