≫ 

Ibica otkrila mane Setjenovog tima: Da li ovi igrači zaslužuju Barselonin dres?

Promena trenera nije donela mnogo napretka u igri

  • 1
Antoan Grizman

Foto: screenshot/youtube.com/Real Federación Española Fútbol

Kike Setjen novi trener Barselone, uspeo je da prebrodi neočekivano teško gostovanje na Ibici. Meč Kupa Kralja otkrio je niz problema u igri i realizaciji kluba iz Katalonije.

Setien je na teren trećeligaša izveo kombinovani sastav, ali je pristup iskusnih i skupo plaćenih prvotimaca bio diskutabilan.

Prolazak u narednu rundu bio je pod znakom pitanja do 95. minuta, kada je Grizman svojim drugim golom na meču eliminisao hrabrog domaćina.

Uzdanice ekipe poput Ivana Rakitića i Nelsona Semeda nisu blistale protekle večeri, a mladi igrači Riki Puđ i Karles Perez olako su propustili ukazanu šansu, piše Marka.

Semedo

Igrao je na desnom krilu i bio potpuno neprimetan. Nije mnogo pokazao u odbrani, a ni u napadu.

Riki Puđ

Ovakve mečeve mora iskoristiti kako bi napredovao. Nije kontrolisao utakmicu i usledila je izmena.

Karles Perez

Loša noć za talentovanog fudbalera. Bio je potpuno bezopasan po gol Ibice i prvi je napustio teren. Barselonin mladi napadač je sa krila premešten u središnjicu napada pored Grizmana, gde se loše snašao.

Žunior Firpo

Mladi defanzivac delovao je potpuno izgubljeno, pa je Setijen umesto njega ubacio iskusnog Đordija Albu. Ta odluka je promenila tok utakmice.

Ivan Rakitić

Meč protiv Ibice bio je jedan od njegovih najslabijih u poslednjih nekoliko meseci. Očekivalo se da će iskusni vezista nametnuti autoritet i preuzeti kontrolu igre Barselone. To se nije dogodilo, pa je Setien odlučio da umesto njega ubaci Vidala.

N.N.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Malisa

    23. januar 2020 | 23:10

    4-5 igraca ima Barselona koji mogu da igraju,ovo ostalo je z timove poput Partizana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA