≫ 

Transferi: Preokret - Degenek sad neće da ide iz Zvezde! Vojvodina dovela vezistu iz Benfike

Hvala vam što ste pratili naš celodnevni blog posvećen zimskoj transfer pijaci

  • 13
Miloš Degenek

Printskrin: Telegraf

Najvažnije vesti za 25. januar

 

* Gonzalo Pasijensija je produžio ugovor sa Ajntrahtom

* Miloš Degenek odbija da napusti Crvenu zvezdu

* Mladi vezista Petar Pavlićević prešao je iz Benfike u Vojvodinu

Nekadašnji fudbaler Zvezde Žonatan Kafu seli se u Saudijsku Arabiju

* Mančester junajted i Arsenal hoće Marija Leminu

* Totenhem juri napadača a u kombinaciji su: Veghorst, Gece, Alkaser i Verner

* Džermejn Defo potpisao trajni ugovor sa Glazgov Rendžersom

Miloš Degenek pred transferom u Kinu

* Eriksen je blizu dogovora s Interom

Uživo:

 

22.27 - Noriču nije bilo dovoljno što je pokupio Ondreja Dudu (Herta) i Lukasa Rupa (Hofenhajm) ove zime. Kanarinci žele još jednog napadača, a to je Luksemburžanin Danijel Sinani iz Dudelanža koji bi trebalo da stigne na leto kao slobodan igrač.

22.16 - ZVANIČNO! Portugalski napadač Gonzalo Pasijensija produžio je ugovor sa Ajntrahtom iz Frankfurta do juna 2023. godine. On je znao i da proslavi taj potpis tako što je asistirao Filipu Kostiću za drugi gol protiv Lajpciga u trijumfu od 2:0.

 

22.05 - PREOKRET! Miloš Degenek odbija da napusti Crvenu zvezdu! Iskusni defanzivac se nalazi na meti kineskog Šangaja SIPG, koji je poslednjih dana pojačao progovore sa Crvenom zvezdom. Kinezi još nisu spremni da izdvoje 3 miliona evra, što je minimum koji traži srpski šampion, a sa druge, Degenekova želja je da ove zime ne menja klub, i to je, kako saznaju "Novosti", preneo treneru Dejanu Stankoviću. Nema šta, očekuje nas prava transfer sapunica narednih dana...

21.53 - Nemački mediji prenose navode transfer eksperta Đanluke Di Marcija da je Bajern pokušao da ukrade Danija Olma Lajpcigu u poslednjem trenutku. Bavarci su navodno nudili 10 miliona evra više za Španca, ali igrač na kraju nije hteo u Minhen gde bi bio rezerva. Realno.

21.30 - Totenhem je rešio da pozajmi ove zime mladog defanzivca Kamerona Karter Vikersa, a za njegovo dovođenje konkurišu drugoligaši Derbi, Fulam, Midlzbro i Hadersfild.

21.08 - ZVANIČNO! Mladi crnogorski vezista Petar Pavlićević (19) prešao je iz Benfike u Vojvodinu. Radi se o omladinskom reprezentativcu koji je ponikao u OFK Titogradu pre nego što je otišao na Luž.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by СРПСКИ ФУДБАЛ (@srpskifudbal.rs) on

 

20.44 - Juventus je nanišanio zanimljivo pojačanje za budućnost. Radi se o argentinskom defanzivnom vezisti Encu Barenhei (18) koji brani boje švajcarskog Siona.

20.24 - ZVANIČNO! Iskusni Argentinac Ever Banega (31) potpisao je trogodišnji ugovor sa Al Šababom iz Saudijske Arabije. Njemu u junu ističe ugovor sa Seviljom i odlazi kao slobodan igrač.

 

20.12 - Trener Lestera Brendan Rodžers objasnio je trenutnu poziciju Filipa Benkovića. Mladi Hrvat može na pozajmicu u redove Derbija ili Bristol Sitija koji ga žele, ali tek nakon što Lisice dovedu novog štopera. To bi mogao da bude Danac Janik Vestegard iz Sautemptona koji se dovodi u vezu s Lesterom.

20.00 - Pored izjave o Lo Selsu, Žoze Murinjo je pričao ovog popodneva i o transferu Eriksena u Inter koji svi toliko očekuju. Posebni je podvukao da ništa nije dogovreno i da je italijanski velikan jedini krivac za tako nešto. 

19.52 - Gazeta delo Sport je objavila da je Sevilja sve bliža dovođenju krilnog napadača Milana Susa. Andalužani će angažovati Španca na pozajmicu s obaveznim otkupom, a čitav posao koštaće ih 20 miliona evra.

19.40 - DOGOVORENO! Nekadašnji fudbaler Zvezde Žonatan Kafu seli se u Saudijsku Arabiju

 

19.28 - PROPALO! Iako je delovalo da je Aleksandar Prijović blizu povratka u PAOK na pozajmicu, od toga nema ništa jer Grci ne mogu da preuzmu na sebe obavezu da mu isplaćuju svih 6 miliona evra koliko ima u saudijskom Al Itihadu. Srbin će morati da sačeka novu priliku...

19.13 - DOGOVORENO! Mateo Politano u ponedeljak definitivno stiže na lekarske preglede u Napulju. Inter je dao zeleno svetlo, a vezista stiže najpre na pozajmicu za 2,5 miliona evra uz obavezni otkup za 19 miliona.

18.40 - Everton i Inter su u odmaklim pregovorima oko prelaska Matijasa Vesina na Gudison Park. Karamele su ponudile 15 miliona evra, dok Neroazuri traže 20, verovatno da bi usmerili novac na dovođenje Eriksena iz Totenhema koje se odužilo.

18.28 - Totenhem će definitivno otkupiti Đovanija Lo Selsa od Betisa. Argentinac je trenutno na pozajmici u Londonu uz mogućnost otkupa za 60 miliona evra.

 

18.15 - Real Sosijedad je odredio cenu za Belgijanca Adanana Januzaja koji je privukao pažnju nekoliko italijanskih klubova od kojih je najkonkretnija za sada Roma. Baski traže 18 miliona evra, a iz prikrajka vrebaju još i Milan i Parma.

17.55 - Ni Emre Džan ni Matija De Šiljo nisu u timu Juventusa za sutrašnje gostovanje u Napulju. To znači da su obojica blizu odlaska iz Torina, a dok Nemca traži Borusija iz Dortmunda, italijanski bek pregovara sa PSŽ-om.

17.47 - Dižon je kontaktirao Strazbur oko Kevina Zoija, napadača rodom iz Malija. Pošto mu sledećeg leta ističe ugovor fudbaler želi da promeni sredinu.

17.30 - ZVANIČNO! Portugalski vezista Andre Sousa (29) prešao je iz Belenenseša u Gazijantep. 

 

17.12 - Američki napadač Folaren Balogun (18) koji nastupa u podmlatku Arsenala mogao bi da nastavi karijeru u lokalnom Brentfordu. Londonski tim juri plasman u Premijer ligu i ima velike ambicije sa mladim napadačem.

16.52 - Viljareal traži zamenu za napadača Toko Ekambija koji je prešao u Lion, a alternative su nekadašnji napadač Arsenala Lukas Perez i iskusni Hoselu.

16.30 - Čelnici Milana pokušavaju da izdejstvuju pozajmicu mladog veziste Benfike Florentina Luiza (20). Dečko ima otkupnu klauzulu na 120 miliona evra, dok Rosoneri insistiraju na pozajmici s pravom otkupa za godinu i po dana.

16.15 - ZVANIČNO! Jedan od braće Pogba, Matijas (29), potpisao je ugovor sa španskim trećeligašem Lorkom kao slobodan igrač. Radi se o napadaču koji je reprezentativac Gvineje i ni blizu svom bratu Polu iz Mančester junajteda.

 

16.03 - DOGOVORENO! Mladi defanzivac Musa Sisoko napušta PSŽ i prelazi u Standard iz Liježa.

15.55 - ODBIJENO! Pari Sen Žermen ne želi da prekine pozajmicu španskog napadača Hesea Rodrigeza u Sportingu iz Lisabona šest meseci pre njenog isteka bez obzira što Portugalci insistiraju.

15.50 - Mladi napadač Intera Andrea Pinamonti (20) prekinuće pozajmicu u Đenovi i preći u drugi tim. On ime već tri ponude od SPAL-a, Parme i Kaljarija. 

15.37 - Iako je Roma prva u redu za talentovanog fudbalera Barselona Karlesa Pereza, Mundo Deportivo piše da nije sama i da istog fudbalera žele i Bajern, Borusija Dortmund i Sevilja. Dakle, biće velika borba za ovog igrača.

15.30 - Kristijan Eriksen nije u timu Totenhema koji igra FA kup protiv Sautemptona, što je samo dokaz više da je blizu prelaska u Inter. 

15.25 - ZVANIČNO! Brazilski defanzivni vezista Klodemir (31) prešao je iz Brage u Sivas.

 

15.17 - Gabonski vezista Mario Lemina mogao bi da napusti Galatasaraj posle samo pola godine. Mančester junated i Arsenal su zainteresovani za nekadašnjeg vezistu Sautemptona koji u Turskoj nastupa kao pozajmljen igrač.

15.10 - U čemu je čar prelaznog roka? Navijači Lidsa su toliko poludeli za Žan Kevinom Ogustanom da čitavog dana prate letove iz Monaka ka Ostrvu nadajući se da će u jednom od aviona biti i Francuz. Pojedini su počeli da prate i letove iz obližnje Nice, a možete da zamislite kakva će uforija biti kada talentovani Francuz bude stigao na Eland Roud.

14.55 - Totenhem ne može da se dogovori sa Real Sosijedadom oko kupovine Brazilca Viljana Žozea, pa je pozvao upomoć "starog prijatelja". I to čuvenog menadžera Pinija Zahavija koji ima nedelju dana da dovede novu "devetku" u London. U kombinaciji su: Vut Veghorst (Volfzburg), Pako Alkaser i Mario Gece (Borusija Dortmund), kao i Timo Verner (Lajpcig). Informacija je inače od dobro informisanog urednika SportBilda Kristijana Falka pa ne treba sumnjati u istinitost.

 

14:05 - Lejvin Kurzava (27) je "pokupio svoje prnje" iz svlačionice Pari Sen Žermena, ispraznio ormar (baš tako glase izveštaji iz Francuske), što znači samo jedno: sve je dogovorio sa Juventusom. Njegov odlazak u Italiju bio je u žiži dan ranije, u sklopu transfera Juve će poslati De Šilja u "Grad Svetlosti", a realizacija posla očekuje se ovog vikenda.

13:23 - Prekaljeni engleski golgeter Džermejn Defo (37) još godinu dana biće adut Stivena Džerarda u Glazgov Rendžersu. Englez je pre godinu dana, kao pozaamljen igrač Bornmuta pojačao Policajce i oduševio sve na Ajbroksu, a potpisao je predugovor koji stupa na snagu 1. jula.

 

13:04 - Škotski Harts je dobio pojačanje, u pitanju je reprezentativac Severne Irske Lajam Bojs, koji je stigao iz Bareton Albiona. Ugovor je potpisan na tri i po godine.

12:35 - Bivši napadač Atletika Janik Karasko mogao bi da se vrati u Evropu, i to u redove Kristal Palasa. Belgijanac ima uslove "kao Bog" u kineskom Dalijenu, zbog niže plate je odbio Arsenal letos, ali zov kvalitetnijeg fudbala bi možda mogao da presudi da prelomi i vrati se na Stari kontinet.

12.00 - Kako bi sprečio interesovanje velikih klubova, pre svega Real Madrida, da dovede Gabriela Martinelija, Arsenal je utrostručio platu mladom igraču na oko 40.000 evra nedeljno. Potpis se očekuje vrlo uskoro.

11.45 - ZVANIČNO: Lajpcig je poželeo dobrodošlicu svom novom fudbaleru Daniju OlmuDinamo iz Zagreba je prodao svog najboljeg igrača za 30 miliona evra uz nekoliko realno dostižnih bonusa koji će šampionu Hrvatske obezbediti dodatnih 15 miliona, a ukupno 45.000.000!

 

11.20 - Italijanski mediji pišu da je Roma na korak od dogovora sa Barselonom u vezi sa dovođenjem krilnog fudbalera Karlosa Pereza. On je u katalonskom timu odigrao 12 mečeva, a u Rim bi mogao da dođe na pozajmicu do juna. Cena eventualnog otkupa njegovog ugovora ne bi bila manja od 13 miliona evra.

11.00 - Štoper Flamenga Pablo Mari blizu je dogovora sa Arsenalom. On je već stigao u London na medicinske preglede.

10.45 - Čelnici Zvezde nastoje da pored odlaska Marka Marina dodatno zarade od prodaje još nekog fudbalera, a trenutno je najbliži odlasku Miloš Degenek. Kako prenosi Žurnal, pregovori između klubova i menadžera nisu stopirani i pored odbijene prve ponude od 2 miliona evra koja ne zadovoljava "apetite" srpskom kluba. Očekuje se da Kinezi popuste i plate oko 3 miliona za potpis reprezentativca Australije.

10.15 - Bivši fudbaler Mančester Sitija i Arsenala Bakari Sanja pregovara s Nantom. Njegov ugovor sa MLS ligašem Montrealom je istekao i on je slobodan u izboru nove sredine.

09.55 - Inter se ne zaustavlja. Skaj Sport javlja da je tim iz Milana otvorio pregovore sa napadačem Fernandom Ljorenteom. Ipak, pojedini mediji dodaju, da je tr34-godišnji napadač samo "rezerva", jer Neroazuri žele u svojim redovima Olivijea Žirua, pa je planirana nova ponuda za Čelsi.

09.40 - L'Ekip prenosi da je Lids dogovorio dolazak napadača Red Bul Lajpciga Žana-Kevina Ogustana. Reč je o pozajmici sa opcijom otkupa ugovora u slučaju plasmana u Premijer ligu. Ogustin je trenutno u Monaku odakle bi trebalo da krene put Engleske. Lajpcig je za njega odredio cenu od 15 miliona evra.

 

09.25 - ODBIJENO! Mančester junajted je ponudio ugovor Edisonu Kavaniju, ali je on odbačen. Prema izvorima iz Engleske, napadač PSŽ-a je sve bliži dogovoru sa Atletiko Madridom koji je pokazao najveće interesovanje.

09.10 - Skaj sport prenosi da je Kristijan Eriksen sve bliži dogovoru sa Interom. Prema njihovim informacijama cena od oko 20 miliona evra za Neroazure nije preveliki problem, baš kao ni plata od oko 300.000 evra nedeljno, koja bi sa bonusima mogla da poraste i do 380.ooo.

Video: Strahinja Pavlović progovorio o transferu u Monako, trenerima u karijeri, ali i idolima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    25. januar 2020 | 11:22

    Terzo nemoj posle da kukas kako su ti ukrali titulu kao pre par godina onu isti koju si vec imao!!!Dao si Marina,sada Degeneka,ko je sledeci?Cemu ovo vodi?Zasto ste oterali Zandera?Decko je klasa za 70% njih u timu!!!

  • moi

    25. januar 2020 | 23:20

    Bravo! pored Borjana je najbolji u Zvezdi, delija krajisnik

  • Zoki

    25. januar 2020 | 13:56

    Doktor je svestan da mu vise nema mesta u Zvezdi,pa unistava klub do kraja po dogovoru sa svojim drugarima sa slike. Zna da nece moci da kupi Delije kao sto se kupuju oni mucenici sto se druzi sa njima. Ima li ko da stane na put ovom coveku???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA