≫ 

Degenek najverovatnije pakuje kofere: Štoper Zvezde postaje saigrač Hulku, Arnautoviću i Oskaru

Pregovori dve strane i "cenkanje" traje

  • 26
Miloš Degenek Foto: MN Press

Aktuelni šampion Srbije, ekipa Crvene zvezde, posle odlaska Marka Marina, priprema se za novu sezonu sa novim treneromDejanom Stankovićem, dok , sa druge strane, čelnici kluba nastoje da pored odlaska Marka Marina dodatno zarade od prodaje još nekog fudbalera. 

Kako manjka interesovanja za Boaćija i Milana Pavkova, koje su crveno-beli bili spremni da prodaju još u prošlom prelznom roku, alternativno rešenje bi mogla da bude prodaja miloša Degeneka kineskom Šangaju. Kako prenosi Žurnal, pregovori između klubova i menadžera nisu stopirani i pored odbijene prve ponude od 2 miliona evra koja ne zadovoljava "apetite" srpskom kluba.

Takođe, oni ističu da su velike šanse da Degenek ode u Kinu, iako sam fudbaler ne insistira na transferu. Kako trenutno stvari stoje, predpostavlja se da Kinezi žele da daju 2.5 miliona evra, a da u Ljutice Bogdana priželjkuju barem 3.

Tako, ako bi došlo do ralizacije transfera i dogovora svih strana, reprezentativac Australije postao bi novi saigrač Hulku, Oskaru i Arnautoviću u Šangaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Caki

    25. januar 2020 | 14:17

    Zvezdina deca,zvezdina deca,smarste, vise da su dobri igrali bi kod Dekija sigurno.Zvezdina deca,zvezdina deca....olabavite

  • Seki

    25. januar 2020 | 10:58

    Ma kakva Kina. Vidis sta se desava.. Bolje i po nasim pasnjacima i ostati zdrav, nego rizikovati zivot..

  • Krstic

    25. januar 2020 | 11:14

    Samo nek nama igraju Tomane, La Prevara, Zander i ostali amateri dok nam kostur ekipe ide za sitne pare. Kinezima je 2 miliona kao meni burek ujutru.. Ali sta ces mora Masa da uzme novog dzipa to je bitnije..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA