≫ 

Barsini "ćorci" na Mestalji, ne pomažu Mesi i Grizman, Valensija srušila šampiona!

Katalonci posrnuli protiv "Slepih miševa"

  • 9
FK Valensija - FK Barselona Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Barselone loše su se proveli na gostovanju u Valensiji, domaći sastav porazio je aktuelnog prvaka 2:0 i "ukočio" ga na šampionskom putu.

Imali su gosti "više od igre", ali baš nikakvu ideju kako da matiraju Haumea Domeneha Sančesa, za razliku od igrača Alberta Seladesa koji su sve svoje prilike znalački iskoristili, a kruna je stigla preko dvostrukog strelca i prve figure utakmice Maksija Gomeza.

Istina, prvi gol pripisan je Albi koga je lopta pogodila, promenila pravac i Ter Štegena ostavila potpuno nespremnog da odreaguje na takav scenario.

Valja reći i to da je Barsa mogla da bude ubedljivije poražena, Ter Štegen je mogao biti i ranije savladan, u 12. minutu, ali je tada panterski odbranio penal Gomezu!

FK Valensija - FK Barselona Foto: Tanjug/AP

 

FK Valensija - FK Barselona Foto: Tanjug/AP

Iskoristili su igrači domaćeg tima momenat poleta nakon vođstva, odbijali su napade Mesija i Grizmana, koji se nisu pokazali kao prava pretnja, pa će uprava Katalonaca morati pod hitno da porazmisli o alternativi povređenom Suarezu.

Neke opcije se već pominju poslednjih dana, mada navijače daleko više brine sama igra i već drugo uzastopno mučenje, nakon alaramantnog prolaza u Kupu protiv Ibice golom Grizmana u 94. minutu.

Sve mane gostiju Valensija je u nastavku meča iskoristila još jednim golom, ponovo je Gomez bio u centralnoj ulozi, na pravom mestu u 77. minutu, kada je savršenim udarcem unutar kaznenog prostora naterao Nemca na novu kapitulaciju.

Nije ovo bio ni Mesijev dan, tu najviše valja tražiti poraz tima Kikea Setijena, Argentinac nije uspevao da se otrgne dvojne straže svojih čuvara, i tek je u 93. minutu imao jedninu gol-šansu.

Uspeo je Mesi da se nađe gotovo "oči u oči" sa golmanom Valensije, no ni u toj situaciji se nije proslavio, Domeneh je refleksno zaustavio pokušaj asa gostiju i zaokružio perfektan dan za "Slepe miševe".

FK Valensija - FK Barselona Pozdrav trenera: Albert Selades i Kike Setijen Foto: Tanjug/AP

Primera, 21. kolo:

Espanjol - Atletik Bilbao 1:1

(De Tomas 63 - Viljalibre 12)

Valensija - Barselona 1:0

(Alba ag. 48, Gomez 77)

Alaves - Viljareal 1:2

(Hoselu 80 - Baka 10, Nino 89)

Sevilja - Granada 2:0

(De Jong 11, Nolito 34)

petak

Osasuna - Levante 2:0

(Garsija pen. 81, Perez 84)

nedelja

Atletiko Madrid - Leganes 12:00

Selta Vigo - Eibar 14:00

Hetafe - Betis 16:00

Real Sosijedad - Majorka 18:30

Valjadolid - Real Madrid 21:00

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eeee...

    25. januar 2020 | 18:16

    VARselona... Ne pomaze ni sudija vise... Jeste svirai penal za Valensiju, ali ih je upropastio, prekinuo kontru za gol, pa ponistio jos jedan cist... Pa tu i tamo nekoliko kartona, plus naravno, nepostojeci faulovi za balerine... Eto...

  • Cc

    25. januar 2020 | 18:10

    Ova Barsa uvek nađe neke dobre trenere.🙄

  • Sudija

    25. januar 2020 | 19:29

    Sudija dosudi korner,posle kojeg ponisti gol jer dosudi faul,da bi potom dosudio ponovo korner. Je l’ realno to? Gledam fudbal 20 god,ovo nisam video,niti moze to tako,ali jbg...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA