≫ 

Izdržljiviji, brži, spremniji: Ko preživi Stankovićev dril u Beleku postaće igrač!

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su jutros po prijatnom sunčanom vremenu prvi današnji trening koji je bio kombinacija zahtevnog kondicionog i tehničko-taktičkog rada.

  • 3
Crvena zvezda pripreme Foto:crvenazvezdafk

Fudbaleri Crvene zvezde spremni su došli na jutarnji trening drugog dana priprema u Beleku, a dobru atmosferu pravilo je i prijatno sunčano vreme, idealno za rad.

Kondicioni trener Federiko Panonćini odradio je sa igračima aktivaciju i zagrevanje u fitnes centru hotela „Regnum“, tako da su odmah mogli na terenu da nastave sa radom, uobičajen na ovom delu priprema. Odrađen je set zanimljivih vežbi koje su bile uvod u tehničko-taktički deo treninga.

Tačan pas i kontrola lopte bili su uvod u narednu taktičku vežbu u kojoj je Stanković za cilj potencirao koncentraciju, tačnost i brzinu reakcije. Bilo je dobrih akcija, lepih golova, odličnih odbrana golmana i sjajnih reakcija u defanzivi.

Crvena zvezda pripreme Foto:crvenazvezdafk

Da će ovo biti kombinovan kondicioni i tehničko-taktički trening videlo se kad su Panonćini i njegovi saradnici preuzeli igrače koji su istrčavali naporene deonice bez problema uz česte povike pomoćnog trenera Nenada Milijaša „idemo momci, bravo“. Dobro istezanje za kraj treninga..

Golmani su takođe imali intenzivan i zahetvan kombinovani trening pod komandom Dušana Gašića, gde se zahtevala brza, hitra i pravovremena reakcija.

Raspored pripremnih utakmica - Turska 2020.

26. januar - Arkha Gdinja (Poljska);

29. januar - Vardar (Severna Makedonija);

1. februar - Ludogorec (Bugarska);

2. februar - Celje (Slovenija);

5. februar - Dunajska Streda (Slovačka);

6. februar - Aktobe (Kazahstan).

(Telegraf.rs/crvenazvezdafk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    25. januar 2020 | 19:53

    Ajmoo Zvezdooo!!!

  • Mрк

    25. januar 2020 | 23:46

    Ложења без. Станкела и да одради најлошији посао у Звезди нећу га пљувати никад само да то буду његове одлуке шта год да одлучи, да му се нико не меша и ја ћу знати да је хтео најбоље по Звезду и нас саме. А што се тиче “ко преживи припреме постаће играч” :), немојте да се ложимо мнг, време нека покаже.

  • Misa013

    26. januar 2020 | 16:35

    Bas gledam utakmicu Zvezda-Arkha i ne vidim da se nesto menja (i ako je ovo pocetak priprema) zvezda igra strasno sporo ,kao sto je igrala jesenas .Nema ni pokusaja da se igra brze sa vise trcanja , brze izmene mesta ,prijem lopte je katastrofa ,tako da sve izgleda dosta trapavo i amaterski .Ocekujem od Dekija da prenese svoje iskustvo iz Italije a ne da se zadovolji domacim prvenstvom , .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA