≫ 

Zvezdin promašaj pronašao klub: Kafu sutra potpisuje ugovor od milion i po evra!

Bordo uspeo da se otarasi skupocenog Brazilca

  • 6

Jedan od najvećih promašaja Crvene zvezde u novijoj istoriji, Brazilac Žonatan Kafu (28), uspeo je da pronađe novi klub. Nekadašnji napadač Ludogoreca, koji nije opravdao očekivanja ni u Bordou, nastavlja karijeru u Saudijskoj Arabiji.

Brazilac će sutra potpisati ugovor sa saudijskim klubom Al Hazemom, a Žirondinci sa kojima je još pod ugovorom (do 2021. godine) su se saglasili da ga puste na pozajmicu na šest meseci uz obavezan otkup za 3,5 miliona evra.

Malo je reći da je i Bordo promašio sa Kafuom pošto ga je platio čak 7,5 miliona evra Bugarima u leto 2017. godine, a ono što mu je bila glavna odlika tokom prethodnih meseci kada nije igrao (primanje plate) ostaće i u novom klubu.

Kafu će u Saudijskoj Arabiji igrati za milion i po evra po sezoni, pa svom menadžeru treba da podigne spomenik pošto mu je očigledno našao dobro uhlebljenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    25. januar 2020 | 19:45

    Promasaj je uprava sto mu nisu dali adekvatnu sansu!!!

  • neca

    25. januar 2020 | 20:36

    Cekaj bre ovaj koji nije odigrao 10 utakmica za dve godine i totalni promasaj ide za 3.5 miliona a mi nismo mogli ni najboljeg da prodamo za toliko?

  • T-Madjija

    25. januar 2020 | 20:59

    Milion eura za godinu Kafua koji je sjedio na tribinama??? A kad se na to plati porez,itd... auuuu! 😂😂😂 Izašao je 2 miliona. Al se rasipamo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA